FK PŘÍBRAM
17.09.2012
Juniorská liga, 8. kolo
6:2
Příbram vs. Slovácko
Online
Branky: 10. Čížek, 13. a 14. Idrizi, 16. Šípek, 40. Hanuš, 61. Nikovski - 36. Ondica, 52. Bartoš
Žluté karty: Ondica (Slovácko)
Rozhodčí: Kalenda – Mencl, Berka
Diváci: 140
Příbram: Krček – Čížek, Mára, Andrejevič, Hanuš - Kdolský (84. Šindelář), Vnuk (58. Brotánek), Šípek, Skořepa (70. Haas) - Stratil (82. Brandner), Idrizi (58. Nikovski)
Slovácko: Urbánek – Ondica, Mikulica, Ohnutek (69. Franta), Bartoš, Hasa (46. Andreou), Kleiber (69. Kolínek), Prajza, Zelinka, Banašík (69. Jeleček), Křivánek

Povedená první půle zajistila Příbrami tři body

David Sirotek

Šest gólů rozhodlo o vysoké výhře naší Juniorky nad Slováckem. Trefili se Čížek, Šípek, Hanuš, Nikovski a dvakrát Idrizi.
Příbramští mladíci, kteří dnes nastoupili v oranžových dresech, si v prvním poločase udělali ze slovácké branky střelnici. Trefili se v něm celkem pětkrát. V 10. minutě David Čížek, poté dvakrát za sebou ve 13. a 14. minutě Dardan Idrizi a o dvě minuty později Ondřej Šípek. Po několika klidných minutách na hřišti se sice ve 36. minutě povedlo snížit hostujícímu Ondicovi, ale ve 40.minutě přidal pátý gól příbramských Marek Hanuš. Druhý poločas začal lépe pro hosty když se v 52.minutě trefil Bartoš. V 61. minutě se po zmatcích ve vápně hostů dostal k míči George Nikovski a tvrdou střelou pod břevno zvýšil na 6:2. Do konce zápasu přišli ještě dvě velké šance našich, ale v 64. minutě skončil Kdolského přímý kop pouze na břevně a v 67. minutě se nepovedlo jednomu z našich útočníků přesně zakončit, když šel sám na brankáře.
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 04. 2024
Fotbalisté Manu Antwi a Vinny Loic Nkwinga byli ve škole All Stars School
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School