FK PŘÍBRAM
21.11.2012
Juniorská liga, 17. kolo
2:2
Jihlava vs. Příbram
Online
Branky: 7. a 37. (pen.) Kavka, - 20.a 50. Řezáč
Žluté karty: Urbánek, Kliment, Koudelka - Řezáč, Brotánek, Valenta, Skořepa
Rozhodčí: Mikel - Gallo, Reich
Příbram: Rondzik - Čížek, Brotánek, Soldát, Hanuš - Pilík P. (69. Skořepa), Pilík T. (78. Haas), Vnuk, Valenta - Šípek, Řezáč (85. Kdolský)

V podzimní derniéře padly čtyři branky

Jaroslav Mašek

Dnes se v rámci 17. kola Juniorské ligy představili v Jihlavě na umělé trávě Na Stoupách mladí fotbalisté Příbrami.
Od úvodních minut byla lepší domácí Vysočina. Hned v první minutě se octla v blízkosti Rondzika, Urbánkům centr však skončil právě u gólmana hostí. Na první brankovou příležitost nečekalo zhruba 30 diváků příliš dlouho. Urbánek krásně nacentroval do pokutového území, kde svedli hlavičkový souboj Kavka s jedním z hostujících beků,konkrétně Markem Hanušem , který si nešťastně srazil míč do vlastní branky 1:0. Krátce nato poprvé zahrozili i hosté, Valenta trefil jen boční síť. Aktivita Vysočiny pokračovala, především Kavka se v úvodu utkání činil, domácím to však nebylo nic platné. A tak přišel kontr. Nejprve Valentovu střelu vyrazil s obtížemi Matiášek. Ve dvacáté minutě však Filip Řezáč srovnal na 1:1. Poté se aktivity opět ujali borci z krajského města Vysočiny. Především v pohodě hrající Kavka. Nejdřív ze standardky trefil náruč brankáře, poté sice rozvlnil hostující síť, ovšem z ofsajdu. Jeho chvíle přišla až ve 37. minutě. V pokutovém území byl faulován Přibyl, exekuce penalty se chopila právě jihlavská jedenáctka a bez problémů proměnila – 2:1. Do konce poločasu už se blýskalo jen před jihlavskou brankou, Matiášek však neinkasoval, a to ani ve 42. minutě, kdy jej prověřil parádní střelou Tomáš Pilík. První poločas tak v chladném počasí patřil Jihlavě. Druhá půle patřila především příbramské juniorce.Jihlavští byli myšlenkami patrně ještě ve vyhřáté kabině, čehož využil v 50. minutě hostující Řezáč. Po dlouhém míči za obranu obešel i gólmana Matiáška a srovnal skóre na 2:2. I závěr utkání patřil hostům. Po několikerém střídání se tvrdě pustili do boje o 3 body. Hanuš poprvé tři minuty před koncem základní hrací doby. Haas už v devadesáté minutě napálil tvrdou ranou pouze břevno. Hanuš podruhé - ani nádherná střela á la Zinedine Zidane ve finále LM proti Bayeru Leverkusen neskončila gólem. A tak se oba celky rozešly po zásluze nerozhodně. Hodnocení podzimní části od trenéra Jaroslava Maška: Po posledním zápase jsme skončili na 6. místě s 25-ti body a aktivním skóre 41:37 což je po Slavii nejvíce vstřelených branek v soutěži. Tohle kritérium myslím hovoří za naší filozofii, jakým směrem se ubíráme. A to hrát atraktivní útočný fotbal pro diváky a samozřejmě připravit co nejvíce mladíků pro naše "A" mužstvo. Samozřejmě naše zápasy nebyly bez chyb o tom svědčí i 37 obdržených branek, ale i na tom pracujeme a naše mužstvo se v tomto směru hodně zlepšilo. Na závěr bych rád poděkoval všem hráčům kteří se na tom podíleli, k profesionálnímu přístupu jak k utkáním tak k tréninkům.
Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School