FK PŘÍBRAM
18.03.2013
Juniorská liga, 22. kolo
2:2
Plzeň vs. Příbram
Online
Branky: 12. Končal, 17. Chocholoušek – 75. Macháček, 86. Kdolský
Žluté karty: Kůžel, Kyndl (P)
Červené karty: 50. Končal – 89. Andrejevič
Rozhodčí: Ratajová - Vlasjuk, Paták
Plzeň: Mandous – Růžička, Končal, Fillo (46. Mandula, 90+1. Vondráček), Lukeš, Hradecký, Kůžel, Pernglau (75. Hošťálek), Kyndl (77. Domabyl), Beránek, Chocholoušek (46. Libotovský)
Příbram: Durič – Čížek, Soldát, Dejmek, Macháček,- Mareš(46. Kdolský), Abrahám (81. Andrejevič), Vnuk (46.Kraus), Hanuš - Šípek (46. Řezáč)- Pilík

Plzeň oslabení nezvládla a přišla o dvoubrankové vedení

Jaroslav Mašek

Plzeň měla v utkání 22. kola Juniorské ligy nakročeno vítězným směrem, ale po vyloučení Končala těsně po zahájení druhého poločasu přišlo oslabení, ve kterém Viktoria nedokázala dvoubrankový náskok udržet. Příbram srovnala nejen skóre, ale v závěru i počet hráčů na hřišti, když byl vyloučen Andrejevič.
Hostující trenér Jaroslav Mašek po utkání spokojený úplně nebyl, ale vzhledem k průběhu utkání asi bod přivítal. „Bylo vidět, že nás domácí Plzeň předčila v agresivitě a touze vyhrát. My jsme byli trochu zbabělí v osobních soubojích. První branku jsme dostali lacinou po naší individuální chybě v defenzivě a druhou po standardní situaci. Do druhé půle jsme si řekli, že musíme přidat a pokusit se jim vyrovnat v agresivitě. Vstoupili jsme jako jiný tým. Vystřídali jsme a hned to bylo úplně jiné. Pomohlo nám také vyloučení, které bylo z jejich pohledu dost hloupé, ale nám pomohlo. My jsme se dostali gólem do hry a dokázali i vyrovnat,“ říká příbramský kouč a dodal: „Byl to zápas dvou rozdílných poločasů.“ I hostující lodivod vnímal červenou kartu pro domácí jako klíčový okamžik střetnutí. „Určitě utkání ovlivnila. Plzeň se po kartě trochu zatáhla, naopak my jsme přešli do ofenzivy a dokázali vyrovnat,“ dodal Mašek.
Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School