FK PŘÍBRAM
13.03.2013
Příprava U-16, 19. kolo
1:5
Příbram B vs. Zlín
Branky: Příbram - 62´ Krůta
Diváci: 30
Příbram B: Javorský, Schöbel, Rajtr, Kvída, Břížďala, Klauz, Květ, Bouček, Junek, Reichenauer, Srp. Střídali: Makoš, Valenta, Krůta, Černohorský, Vacík, Šváb.

Generálka U - 16

Miloslav Klauz

Generálka před startem sezóny se nám příliš nezdařila a od Zlína jsme dostali 5 branek.
První poločas byl k vidění celkem vyrovnaný zápas především ve středu hřiště se šancemi na obou stranách, s tím rozdílem, že soupeř své příležitosti bezpečně proměňoval, kdežto naše zakončení postrádalo ve finální fázi klid a především přesnost. Soupeř se ujal vedení už v 7. minutě když hlavou zakončoval útočník sám na malém vápně. Následně druhou branku přidal Zlín ve 22. minutě, kdy jsme ztratili míč ve středu hřiště a následný náš nedůraz před brankou znamenal poločasové vedení hostů 2:0. Začátek druhého poločasu nám dával možnosti k vyrovnání, ale naše útočná hra postrádala více důrazu i osobní odvahy v koncovce a především efektivitu v zakončení. Naopak soupeř v 55. minutě celkem snadno přidal třetí branku, které předcházela naše ztráta na polovině soupeře a rychlý brejk. O dvě minuty později nejsme v našem vápně důrazní a je to už 4:0 pro Zlín. Jedinou branku Příbrami vstřelil v 62. minutě M. Krůta, když dorazil vyraženou střelu J. Boučka. Konečnou podobu výsledku přinesla další naše chyba v obraně, kterou soupeř bezpečně proměnil. Utkání jsme nezvládli a naše hra byla místy hodně naivní. Přísnější měřítko sneslo jen několik málo hráčů, kteří se dokázali i přes nepřízeň poprat a zabojovat o každý míč. Těch, kteří do zápasu nedali všechno a jejichž výkon nepřesvědčil, bylo však výrazně víc.
Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School