FK PŘÍBRAM
15.07.2013
Příprava U-19, 1. kolo
1:3
Č. Budějovice vs. Příbram
Branky: 75. ČB – 16. a 80. Rys, 52. Antonio
Diváci: 60
Příbram: Kočí – Červeňák (82. Pergl), Tregler, Matějů, Holý - Baran - Rys, Hlinka (58. Michalec) – Ježdík (46. Sandr), Antonio (64. Lanfranchi), Junek (46. Svojše)

Úspěšný vstup do přípravy – U19 zvítězila v Českých Budějovicích

Jiří Baran

Příbramská U19 úspěšně zvládla první přípravné utkání na prvoligovou sezónu. V Českých Budějovicích zvítězila 3:1 (poločas 1:0) dvěma brankami Rysa a jedním gólem Antoinia. Režie začátku utkání byla více na straně domácích, po čtvrthodině Příbram hru vyrovnala a ve zbytku zápasu byla aktivnějším týmem.
V sobotu 13.7. sehráli v Českých Budějovicích příbramští starší dorostenci své první přípravné utkání na nadcházející prvoligovou sezónu. První minuty zápasu patřily spíše budějovickým hráčům, kteří svým důrazem ve středu pole hosty mírně přehrávali. Příbram byla ale pozorná v obraně, soupeře nepustila do vyložené brankové příležitosti. Po deseti minutách převzala iniciativu Příbram a odměnou jí byla první branka. V 16. minutě dostal Rys od Matějů kolmou přihrávku, obešel obránce, dostal se sám před brankáře, aby na závěr poslal míč do budějovické sítě – 0:1. Ve druhém poločase stáhly České Budějovice svou obranu na vlastní polovinu; Příbram byla v napadání soupeřovy rozehrávky aktivnější - nátlaková hra a trpělivost se hostům vyplatila. V 52. minutě rozehrál Hlinka rohový kop, k odraženému míči se na úrovni penalty dostal Antonio a polovysokou střelou k tyči navýšil náskok Příbrami – 0:2. Domácí snížil na rozdíl jednoho gólu v 75. minutě – budějovický útočník přetlačil v souboji Holého a střelou do šibenice nedal Kočímu šanci – 1:2. Příbram mohla vzápětí odpovědět – v 77. minutě obešel Rys brankáře, ale jeho zakončení z úhlu do prázdné branky nebylo přesné, míč přešel přes celou branku a minul vzdálenější tyč. Rys tak dosáhl na svůj druhý gól v zápase až v 80. minutě – na hranici šestnáctky se nenechal připravit o balón a ač tvrdě atakován dokázal balón nasměrovat přesně k levé tyči – 1:3.
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
pátek 29.3.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 20. kolo
18:00h
FK PŘÍBRAM
FC Sellier & Bellot Vlašim
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 03. 2024
?? FK ANKETA // Haaland nebo Kane, který útočník je populárnější u U15? #fk #pribram #fkpribram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School