FK PŘÍBRAM
16.07.2013
Příprava U-19, 2. kolo
0:3
Liberec vs. Příbram
Branky: 23. Rys, 28. Suchan, 59. Matějů
Žluté karty: LB/14 - Baran
Diváci: 30
Liberec:
Příbram: Šebek – Ježdík (85. Pergl), Tregler, Matějů, Holý – Baran (64. Michalec) – Rys (86. Špinar), Suchan (75. Sirotek) – Hlinka (46. Antonio), Černý (64. Sandr), Junek (72. Svojše)

Příbram U19 uspěla v přípravě i podruhé – v Liberci zvítězila 3:0 (2:0)

Jiří Baran

Příbramští starší dorostenci uspěli i ve druhém přípravném utkání, když dokázala v Liberci vyhrát 3:0 po gólech Rysa, Suchana a Matějů. Šebek zlikvidoval všechny brankové příležitosti domácích.
V úterý 16.7. sehráli v Liberci příbramští starší dorostenci své druhé přípravné utkání. Do první příležitosti se dostala Příbram už v 1. minutě – Tregler našel přesným pasem Černého, po jehož zpětné přihrávce Junek v dobré pozici přestřelil branku. Prvních dvacet minut obě mužstva soupeřila mezi šestnáctkami a navrch měly spíše obrany, než útoky. V 18. minutě se ocitnul sám před brankářem liberecký útočník, ale Šebek ho dokázal vychytat. Ve 23. minutě poslal Hlinka Suchanovi zpětnou přihrávku na hranici velkého vápna, Suchan posunul míč na rozběhnutého Rysa, který přešel přes tři obránce a sám před brankářem nezaváhal – 0:1. V 28. minutě si Suchan narazil míč s Černým, dostal se za libereckou obranu a akci zakončil přesnou střelou ke vzdálenější tyči – 0:2. Ve druhém poločasu byl aktivnější Liberec a zejména prvních deset minut se Příbram jen bránila. S postupem času hosté vyrovnali hru a vytvořili si brankové příležitosti, z nichž jednu dokázali využít. V 59. minutě se z hloubi pole vydal Matějů na „spanilou jízdu“ středem hřiště k liberecké brance. Ustál ataky soupeře, narazil si míč s Rysem a své dlouhé sólo zakončil střelou podél brankáře – 0:3. V 62. Minutě se předvedl Šebek – střelu osamoceného libereckého hráče z 8 metrů bravurně vyrazil na roh. Generálka čeká příbramské U19 v neděli 21.7., kdy se v Memoriálu J.Starky utká s Brnem a Slavií Praha. Statistika zápasu: Střely celkem = 8:11, Střely na branku = 3:5, Střely mimo branku = 5:6, Rohy = 7:5, Fauly = 12:8.
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 04. 2024
Fotbalisté Manu Antwi a Vinny Loic Nkwinga byli ve škole All Stars School
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School