FK PŘÍBRAM
22.07.2013
Příprava U-19, 3. kolo
4:0
Příbram vs. Brno
Branky: 5. Rys, 38. Černý, 45. Ježdík, 48. Junek
Rozhodčí: Kubr, Kelner, Doubrava
Diváci: 50
Příbram: Kočí – Červeňák, Tregler, Matějů, Holý - Baran - Rys, Suchan – Junek (66. Svojše), Černý, Ježdík (74. Sandr)

Memoriál J.Starky ml. – Příbram U19 přehrála Brno 4:0

Jiří Baran

Příbrami U19 se povedl vstup do Memoriálu J. Starky ml., když vrátila Brnu loňskou porážku a zvítězila 4:0 (poločas 2:0). Zápas odehrála obě mužstva v rychlém tempu a k vidění bylo také množství soubojů i rychlých kombinací. O branky Příbrami se podělili Rys, Černý, Ježdík a Junek. Zajímavostí je asistence brankáře Kočího na druhém příbramském gólu.
V neděli 21.7. se v Příbrami uskutečnil tradiční turnaj U19 „Memoriál J. Starky ml.“. Turnaje se, kromě příbramských starších dorostenců, zúčastnily týmy FC Zbrojovka Brno (U19) a SK Slavia Praha (U18). Všechny zápasy se hrály na 2 x 40 minut. Turnaj otevřel zápas Příbrami s Brnem. Obě mužstva bojovala s maximálním úsilím se snahou o rychlou hru. Zatímco Brno se v prvním poločasu prezentovalo dlouhými nákopy na své útočníky, Příbram preferovala kombinační hru, účinné napadání soupeřovy rozehrávky a rychlé protiútoky. Excelentní rychlou akci předvedli domácí v 5. minutě. Černý ve středu hřiště našel vlevo rozběhnutého Junka, který neváhal, poslal přízemní centr před brněnskou branku a Rys u vzdálenější tyče dopravil ve skluzu míč do branky – 1:0. V 17. minutě prošel středem Matějů, následoval centr Ježdíka zprava, ale tentokrát Rys 3 metry před brankou netrefil přesně a balón minul levou tyč. Do dvoubrankového vedení šli domácí v 38. minutě – brankář Kočí nasměroval svůj výkop přesně na Černého. Černý si míč zpracoval, obloučkem přehodil prvního bránícího hráče, obešel další dva obránce a sám před brankářem úspěšně završil svou akci – 2:0. Ve druhém poločasu Brno zlepšilo své kombinace a byly dlouhé úseky hry, kdy se Příbram jen bránila Nicméně o svém vysokém vítězství rozhodli domácí v úvodních minutách druhé půle. Nejdříve Černý ve 42. minutě zpětnou přihrávkou „nabil“ Suchanovi, ale jeho volej z 11 metrů trefil nohy brankáře Brna. V 45. minutě rozehrával Ježdík přímý kop a jeho centr z dobrých 30 metrů propadl, nikým netečován, až do brněnské branky – 3:0. Za další tři minuty již Příbram vedla o čtyři branky – Černý přesnou a načasovanou kolmou přihrávkou mezi obránci poslal do samostatného nájezdu Junka, jenž v rychlosti obešel brankáře a skóroval do prázdné branky – 4:0. Brno se maximálně snažilo o úpravu nepříznivého stavu, ale proti byla příbramská obrana. V 54. minutě se útočník Brna dostal až před brankáře, ale Kočí si výborným zásahem uchoval čisté konto. V 74. minutě ještě hosté z dorážky nastřelil tyči příbramské branky. V souladu s propozicemi turnaje se po závěrečném hvizdu kopaly ještě „K.O.“ pokutové kopy – Matějů proměnil, Tregler mířil nad branku a Brno obě penalty proměnilo.
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
26. 04. 2024
Felix Čejka: Máme plán, který chceme do zápasu přenést
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School