FK PŘÍBRAM
17.09.2014
Juniorská liga, 10. kolo
0:1
M. Boleslav vs. Příbram
Online
Branky: 66.Tregler
Žluté karty: Pajer - Řezáč, Šindelář, Hlinka, Štěpanovský
Rozhodčí: Kocourek - Pilný, Myška
Diváci: 100
M. Boleslav: Hankic - Geissler, Křapka, Thicot, Thalamy (88. Houžvička) - Kocourek (67. Hodač), Kateřiňák, Milla (37. Mehanovič), Ghazi (76. Kozma), Lalkovič (67. Sivrič) - Pajer
Příbram: Štěpanovský - Ježdík, Tregler, Matějů, Šindelář - Brandner (82. Hlinka), Krameš, Kilián, Stratil (85. Michalec) - Řezáč (67. Junek), Nikolič (74. Pilík Pavel)

Vítězství v Mladé Boleslavi

Petr Janota

V pondělí jsme zajížděli k lídrovi soutěže, do Mladé Boleslavi. Díky velmi dobrému týmovému výkonu, podloženému kompaktní obrannou hrou, jsme dosáhli na cenné vítězství.
Zápas se odehrál za mírné převahy domácích, ale my jsme dokázali být nebezpečný z rychlých brejků. Obě obrany dobře pracovaly, a i proto bylo šancí poskrovnu. Vítězný gól padl po rohovém kopu Krameše, kdy byl v souboji s Hankicem důrazný Stratil a Tregler vše před sebou prostřelil. V hektickém závěru jsme nedokázali dopravit míč do prázdné branky, poté co Hankic vybíhal do našeho vápna na standardní situace.
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
pátek 29.3.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 20. kolo
18:00h
FK PŘÍBRAM
FC Sellier & Bellot Vlašim
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
28. 03. 2024
Před utkáním s Vlašimí - rozhovory a pozvánka na zápas
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School