FK PŘÍBRAM
21.07.2014
Memoriál V. Marečka (U17), 1. kolo
0:7
Písek vs. Příbram
Branky: 45´+ 53´ Skopový, 42´ Gregor, 59´ Jandera, 70´ Bělohlávek, 73´ Kulhavý, 80´ Hlavatý
Písek: Dvořáček - Malický, Václavík, Hulínko, Mála, Gašpar, Míka, Kořínek, Řežábek, Kačírek, Hrala (Maška, Hoch, Ion, Bečvař)
Příbram: Jedlička - Pohořálek, Melichar, Maršík, Obdržal - Straka - Matoušek, Ric, Hlavatý, Kulhavý - Bělohlávek (Beran, Jančura, Jandera, Rozsypal, Štyler, Gregor, Skopový)

Zápas dvou poločasů a jednoho mužstva

Petr Straka

Již den po ukončení náročného letního soustředění nás čekal první pohárový zápas v soutěži Memoriálu Vlastimila Marečka. Za opravdu velmi letního počasí zavítalo naše mužstvo 1.FK Příbram U17 pro ročník 2014/2015 na domácí trávník našeho prvního ze soupeřů, hráčů FC Písek.
Od prvních minut tohoto pohárového utkání bylo patrná naše územní převaha, přestože na dobře pokropeném trávníku byla oboustranně horší kontrola míče, což mělo za následek množství nepřesností, tak i přesto jsme se ihned v úvodu tohoto zápasu dostali do několika vyložených gólových šancí, kterým chybělo jediné. Klid a přehled v zakončení! Právě tato činnost nám vůbec nevycházela a množství míčů končilo mimo branku soupeře anebo vše skvěle řešil výborný domácí brankář. S ohledem na tento vývoj, který jsme nebyli schopni do konce prvního poločasu změnit, odcházíme do kabin za stavu 0:0, což byl velmi příjemný výsledek pro soupeře, který se dostal na naši polovinu zcela výjimečně. Naštěstí druhý poločas vykompenzoval naše trápení v poločase prvním. Ve 42. minutě využívá Jakub Gregor zmatku v domácím pokutovém území a tečuje odražený balón poprvé za záda brankáře FC Písek! O tři minuty později vniká do soupeřovy šestnáctky Rosťa Jandera a zpětnou přihrávkou připravuje ideální pozici pro našeho nového spoluhráče v útoku, Daniela Skopového, který se nemýlí! Stav 0:2 trvá pouze do 53. minuty, kdy stejný hráč s přehledem řeší další útočnou akci! O 6. minut později výborným napadáním při rozehrání soupeře od branky je znovu v akci Daniel Skopový, který tentokrát vybojuje míč a připravuje finální přihrávku pro Rosťu Janderu. Vedeme již 0:4! V 70. minutě odebírá Dominik Straka soupeři míč a rychlou individuální akcí připravuje ideálně pro Ondru Bělohlávka. Stav 0:5 se mění o další tři minuty později, kdy překvapujeme soupeře na krátko rozehraným rohovým kopem, kdy následný přesný centr Dominika Straky končí na hlavě Kamila Kulhavého. Stav 0:6 v 73. minutě zápasu stále nebyl konečným a zatím co domácí mužstvo rezignovalo, naši hráči jsou stále útočně naladěni. Těsně před závěrečným hvizdem svádí v pokutovém území Dominik Straka souboj o míč, který odskakuje k Michalovi Hlavatému, který uzavírá konečný výsledek na stav 0:7 pro naše mužstvo.
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 04. 2024
Fotbalisté Manu Antwi a Vinny Loic Nkwinga byli ve škole All Stars School
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School