FK PŘÍBRAM
25.07.2014
Memoriál V. Marečka (U17), 2. kolo
0:5
Motorlet vs. Příbram
Branky: 53´ + 58´ Bělohlávek, 20´ Pohořálek, 28´ Ric, 80´ Melichar
Motorlet: Bártl - Cavaliere, Steinocher, Huml, Ducháček, Šum, Bečvář, Wágner, Kratochvíl, Scharf, Kulhánek (Nerad, Martínek, Niklmajer, Bužil, Drnecký, Pysny)
Příbram: Jedlička - Pohořálek, Melichar, Maršík, Obdržal - Straka - Jandera, Hlavatý, Ric, Rozsypal - Skopový (Korecký, Kulhavý, Matoušek, Štyler, Gregor, Bělohlávek, Drašnar)

Další zasloužené pohárové vítězství

Petr Straka

Druhý pohárový zápas nás zavedl na trávník obce Dříč, kde nás čekal „domácí“ celek SK Motorlet Praha. Za opět velmi parného počasí jsme chtěli navázat na výborný výkon z druhého poločasu předchozího zápasu a odvést si dobré skóre a především body za vítězství.
Od úvodního hvizdu se obě mužstva snažila o kontrolu míče i herního pojetí. Soupeř dobře pokrýval naše hráče a tak úvod utkání byl z naší strany o množství přihrávek do šířky a vyčkávání soupeře na naši chybu. Ta přišla již v 11. minutě, kdy naši individuální chybičku musel řešit výborným výběhem náš brankář Martin Jedlička. Od tohoto momentu jsme se začali více soustředit na práci s míčem a zpřesnili přihrávku, čímž jsme začali přebírat taktovku utkání. První naší šancí byl ve 13. minutě výborně kopnutý trestný kop z 20 m od Michala Hlavatého po faulu na pronikajícího Lukáše Rice. Domácí gólman s námahou vyráží nad branku. Ve 20 minutě se po levé straně se pokutového území soupeře probíjí další z nových tváří našeho týmu, Lukáš Rozsypal, kterému v poslední chvíli blokuje střelu domácí obránce, která se ale odráží k Michalovi Pohořálkovi, který křížnou střelou poprvé mění skóre! Stav 0:1 pro náš tým vydržel do 28. minuty, kdy rozehraný roh na krátko od Michala Hlavatého přebírá Lukáš Ric a jeho následná neskutečná křížná střela se otírá o zadní tyč a končí k údivu všech v brance. Vedeme 0:2! Tento stav vydržel až do konce 1. poločasu. Druhý poločas začínáme velmi aktivně a především hráči po hokejovém střídání jsou vidět. Ve 45. minutě opět rozehráváme takticky roh. Centr od Michala hlavatého nachází v pokutovém území Jakuba Gregora, který skvěle zpracovává, ale následná střela míří jen do dobře postaveného gólmana domácích. V 53. minutě, ihned po vystřídání, dostává ideální přihrávku do vápna od Jakuba Gregora Ondřej Bělohlávek, který již nedává brankáři SK Motorletu žádnou šanci. Stav 0:3 vydržel do 58. minuty, ve které rozehrává rohový kop Lukáš Ric a znovu se prosazuje, tentokrát hlavou, Ondra Bělohlávek. 67. minutě je k vidění opět hlavička Ondřeje Bělohlávka, která tentokrát končí jen na tyči domácí branky. V poslední minutě utkání znovu výborně zahrává Lukáš Ric rohový kop, kdy se po následném zmatku míč v pokutovém území náhodně odráží k připravenému Jakubovi Melicharovi, který uzavírá skóre na konečných 0:5 pro náš celek.
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
26. 04. 2024
Felix Čejka: Máme plán, který chceme do zápasu přenést
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School