FK PŘÍBRAM
28.07.2014
Memoriál V. Marečka (U17), 3. kolo
3:0
Příbram vs. Kladno
Branky: 30´ Straka, 37´ Maršík, 71´ Štyler
Příbram: Jedlička - Pohořálek, Melichar, Maršík, Jančura - Gregor - Ric, Hlavatý, Kulhavý, Jandera - Bělohlávek (Skopový, Straka, Matoušek, Rozsypal, Štyler, Obdržal, Drašnar)
Kladno: Pospíšil Martin - Procházka, Fečkanin, Vachuda, Kala, Kuchař, Volgner, Procházka, Ryšlink, Pospíšil Mikuláš, Jemelka (Melen, Gerhardt, Kopecký )

Další vítězství s čistým kontem

Petr Straka

V pořadí třetí pohárový zápas, který je poprvé hrán na našem dočasně domovském trávníku v areálu klubu SK Tochovice, přivedl našeho dnešního soupeře, celek SK Kladno. Našemu týmu se zatím v této soutěži daří a chce pokračovat v dobrém výkonu z předcházejících zápasů.
Snaha se našemu týmu nedala upřít od prvních minut utkání. Již ve 2. minutě zápasu zahráváme rohový kop, který soupeř likviduje. O další dvě minuty později zakládá uprostřed hřiště svou typickou akci Michal Hlavatý. Míč posouvá na Michala Pohořálka, který výborným centrem do šestnáctky soupeře vybízí ke skórování Kamila Kulhavého, ale tomu chybí klid v koncovce. O to více nás muselo zamrazit v 17. minutě utkání, kdy se naopak soupeřovi podařila hezká útočná akce, kterou skvěle likviduje v šanci jeden na jednoho náš brankář Martin Jedlička! Soupeř pomalu vyrovnává hru a našemu týmu se velmi obtížně kombinuje. Oživení do hry přináší trenér hromadným hokejovým střídáním. Ve 24. minutě se po dobře zahraném rohovém kopu Michala Hlavatého ještě lépe orientuje Honza Matoušek, ale jeho hlavička končí znovu těsně vedle soupeřovi brány. Ve 30. minutě se poprvé mění skóre. Dominik Straka to tentokrát zkouší individuálním průnikem mezi třemi hráči soupeře až do malého vápna a následná technická střela znamená vedení 1:0! Tento stav vydržel do 37. minuty, ve které kombinačně řeší zahrání rohového kopu Dominik Straka s Michalem Hlavatým, kdy posledně jmenovaný posílá perfektní centrovaný míč na zadní tyč, kde hlavou doráží Roman Maršík! Vedeme 2:0! Z následné akce hostů je zahráván až ve 40. minutě první roh soupeře, který nic nemění a tak se odchází do kabin za stavu 2:0 pro náš tým. Již první naše akce 2. poločasu znamená ohrožení soupeřovi brány! Z pravé strany se daří Vencovi Štylerovi zatáhnout míč na hranici velkého vápna, ale dobrý centr před branku soupeře špatně odhaduje Lukáš Jančura. Ve 44. minutě výborně řeší útočnou akci soupeře Jakub Melichar a naše mužstvo je znovu u míče. Po dalším kole hokejového střídání znovu nabíráme útočnou sílu. V 66. minutě se ocitá před hostujícím brankářem Daniel Skopový, ale netrefuje odkrytou branku. V 71. minutě nachází Michal Hlavatý rozběhnutého Rosťu Janderu, který vniká do šestnáctky a ideálně připravuje dorážku pro Vencu Štylera! Vedení 3:0 se již do konce utkání nemění a náš tým znovu vítězí s čistým kontem.
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 20.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 24. kolo
17:00h
FK PŘÍBRAM
FC SILON Táborsko
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
17. 04. 2024
Jiří Hudec: Třetí gól nás položil
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School