FK PŘÍBRAM
06.08.2014
Memoriál V. Marečka (U17), 4. kolo
0:0
Příbram vs. Č. Budějovice
Příbram: Jedlička - Pohořálek, Melichar, Maršík, Obdržal - Straka - Matoušek, Hlavatý, Ric, Kulhavý - Bělohlávek (Jandera, Rataj, Štyler, Rozsypal, Skopový, Drašnar, Jančura)

Vítězná serie přerušena

Petr Straka

Další ze série pohárových utkání Memoriálu V. Marečka se znovu odehrál v našem „domácím prostředí“, kde jsme tentokrát přivítali soupeře z jižních Čech, mužstvo SK Dynamo České Budějovice. Tento kvalitní soupeř měl prověřit pevnost naši obrany a vyzkoušet kvalitu našich útočníků.
Přestože první gólová šance v 5. minutě utkání, po pěkné střílené přihrávce z kopačky Michala Hlavatého na nekrytého Kamila Kulhavého, kterému chybělo několik důležitých centimetrů, patřila našemu týmu, tak mnohem pohyblivější soupeř nás do žádné nátlakové hry nepouští a kontroluje průběh utkání. Naopak v 9. minutě naši chybu v zadních řadách velmi obětavě likviduje Jakub Melichar na vlastní brankové čáře! I z tohoto důvodu dochází k brzkému hokejovému střídání z naší strany. Ve 26. Minutě jsme si konečně vytvořili výraznější gólovou šanci, kdy po ose Dominik Straka – Rosťa Jandera – Míra Obdržal posledně jmenovaný skvěle centruje do pokutového území soupeře na rozběhnutého Michala RatAje, který v pádu těsně míjí branku! Ve 34. minutě rozehrává soupeř trestný kop v blízkosti našeho pokutového území. Naši hráči se dostávají k odraženému míči a Michal Hlavatý v tandemu s Mírou Obdržalem vyráží do rychlé brejkové akce. Finální přihrávka nachází Michala Pohořálka, který bez přípravy střílí, ale střela jde opět těsně mimo tři tyče. Poločas tedy končí za stavu 0:0. Druhý poločas začínáme hromadným střídáním. Přestože je na naši straně vidět větší aktivita než v poločase prvním, soupeř velmi takticky drží naše hráče v dostatečné vzdálenosti od svého brankáře. Přestože je míč na našich kopačkách, tak v tomto poločase ohrožujeme hostujícího gólmana především sérií střeleckých pokusů z větší vzdálenosti. Výjimkou byla hezká akce v 75. minutě zápasu, kdy po ose Michal Pohořálek – Honza Matoušek přichází centr do pokutového území, kde hlavičkuje Lukáš Rozsypal … znovu jen těsně vedle. V 77. minuta mohla naopak rozhodnout zápas v náš neprospěch. Ojedinělá kombinační akce hostů končí v rukou našeho brankáře Martina Jedličky až na brankové čáře! Přestože mělo naše mužstvo několik příležitostí ke skórování a závěrečná soupeřova super šance byla se štěstím zlikvidována, končí tento zápas za bezbrankového stavu 0:0 .
Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School