FK PŘÍBRAM
14.08.2014
Memoriál V. Marečka (U17), 5. kolo
7:1
Slavia vs. Příbram
Branky: 7´ Matoušek
Slavia: Levíček - Vyskočil, Pek, Pardubský, Diviš, Krejdl, Souček, Kovařík, Král, Novák (Stropek, Kánik, Žežulka, Havrda, Lauricella, Semrád, Přibyl)
Příbram: Jedlička - Pohořálek, Melichar, Maršík, Obdržal - Ric - Matoušek, Hlavatý, Kulhavý, Jandera - Bělohlávek (Jančura, Rataj, Straka, Rozsypal, Skopový, Drašnar, Korecký)

Memoriál V. Marečka pro nás končí

Petr Straka

V posledním z utkání ve skupině Memoriálu V. Marečka jsme po čase zavítali na tréninkové plochy SK Slavia Praha. Toto klíčové utkání mělo rozhodnout, zda postoupíme do dalších bojů. Hráči věděli, že jedinou cestou je neprohrát tento zápas.
První minuty utkání byly bojem o každý míč a střed hřiště. Soupeř měl více míč na svých kopačkách, ale naši hráči dobře napadali a ihned se pokoušeli o brejkové akce. V 7. Minutě utkání se naše důslednost vyplatila, kdy Honza Matoušek využívá zaváhání brankáře hostí. Po jeho nevydařené kličce mu odebírá míč a do opuštěné branky střílí první gól zápasu! O šest minut později to zkouší střelou z dálky Michal Hlavatý, ale tentokrát se brankář Slavie překvapit nenechal. Ve 22. Minutě vystihujeme přihrávku soupeře a v přečíslení se řítíme na branku domácího týmu. Bohužel následnou kombinaci končí Kamil Kulhavý slabou střelou doprostřed branky. Naopak ve 28. minutě se musel vytáhnout se skvělým zákrokem po trestném kopu domácích náš gólman Martin Jedlička. Následný zahraný rohový kop na nepokrytého hráče Slavie znamená vyrovnání na 1:1. Ve 34. minutě se opět mění skóre v náš neprospěch. Prohraný souboj u rohového praporku znamená centr domácího hráče do našeho pokutového území, kde opět nachází zcela nekrytého střelce v červenobílém dresu. Stav 2:1 jsme mohli obratem změnit po vydařené akci z naší pravé strany s následným centrem do pokutového území, ale ani tentokrát nepřipravená dorážka z kopačky Rosti Jandery přímo do náruče brankáře nikoho nevystrašila. O to více mrzela tato akce o minutu později, kdy soupeř využívá naší chyby v defenzívě a zvyšuje na 3:1. Za tohoto stavu končí první poločas. Do druhého poločasu nastupujeme s vědomím, že musíme proměňovat naše šance a naopak nedovolovat soupeři, aby se prosazoval před naším brankářem. Ve 46. minutě si bere míč Lukáš Jančura, zatahuje akci po lajně a centrem skvěle nachází rozběhnutého Michala Rataje, který střílí těsně nad! V 50. minutě zápasu je odpískán trestný kop za faul na pronikajícího Michala Rataje. Míč si staví k provedení trestnému kopu z hranice velkého vápna Dominik Straka. Jeho perfektní střelu přes zeď likviduje parádním zákrokem gólman domácího týmu! Skóre se mění až v 55. minutě po chybě naší defenzívy v našem pokutovém území, kdy na následnou střelu náš brankář již nemůže reagovat. Od tohoto okamžiku je na hřišti jen jedno mužstvo a to v sešívaných dresech. Další branky domácího týmu v 58. , 64. A 70. minutě již byly jen důsledkem naší předváděné hry. Konečný stav 7:1 pro domácí tým je pro nás výstrahou do prvního mistrovského utkání.
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 04. 2024
Fotbalisté Manu Antwi a Vinny Loic Nkwinga byli ve škole All Stars School
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School