FK PŘÍBRAM
10.08.2015
Memoriál V. Marečka (U16), 4. kolo
1:1
Příbram B vs. Dukla Praha
Branky: 48´ Smetana
Diváci: 30
Příbram B: Melichar - Volf, Šíma, Puchmertl, Mezera - Anýž - Čížek, Vlček, Jílek, Nezník - Janota stř. Ptáček, Benda, Skalička, Smetana, Böhm, Jelínek, Sirotek.

V generálce na ligu smírně s Duklou.

Ervín Reichenauer

Poslední zápas v základní skupině Memoriálu Vlasty Marečka, byl současně poslední přípravou na první mistrovské utkání za týden se Slavií. V obrovském vedru se hrál na hřišti v Tochovicích celkem svižný fotbal.
V prvním poločase naše mužstvo zcela ovládalo dějství na hřišti a urputně bránícího soupeře přehrávalo nátlakovou, celoplošnou hrou. Bohužel jsme selhávali i v těch nejvyloženějších šancích a proto v přestávce svítil na ukazateli výsledek 0:0. Po vystřídání do druhého poločasu se naše mužstvo delší dobu nemohlo "chytit" a soupeř toho z ojedinělé akce ve 47. minutě využil ke vstřelení vedoucí branky. O minutu později jsme sice pěknou střelou Smetany vyrovnali, ale to bylo bohužel z naší strany vše.
Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School