FK PŘÍBRAM
27.07.2015
Příprava U-16, 1. kolo
4:4
Příbram B vs. Liberec
Branky: 3´ Puchmertl, 4´ Vlček, 74´ Čížek, 76´ Janota
Diváci: 30
Příbram B: Melichar, Volf, Hájek, Puchmertl, Mezera, Anýž, Šíma, Jílek, Čížek, Janota, Vlček - Trnka, Ptáček, Benda, Jelínek, Skalička, Böhm, Nezník, Sirotek, Smetana.

S Libercem nerozhodně

Ervín Reichenauer

Nedělní zápas v dočasném azylu na hřišti v Tochovicích konečně důkladně prověřil naše mužstvo.
Zápas se vyvíjel pro naše hráče velice dobře a aktivním napadáním jsme soupeřili nic nedovolili. Naopak pod naším tlakem vytvářel chyby, které jsme ve třetí Puchmertlem a ve čtvrté minutě Vlčkem, dokázali využít ve vedení 2:0. Celkem vysoký standart drželo naše mužstvo zhruba 20 minut, poté tempo hry upadalo a ztráta koncentrace vedla v poslední minutě ke snížení na 2:1. Do druhého poločasu jsme prostřídali celou sestavu a čekali na zvýšení tempa hry. Bohužel "čerství" hráči si hůře zvykali na nové rozestavení a tak soupeř velice jednoduše otočil výsledek za pouhých 13 minut na 2:3. Naše hra byla pomalá, chaotická a nedůrazná, bez větší snahy o zvýšení tempa hry, proto jsme opět sáhli k masívnímu prostřídání sestavy. Bohužel naše úsilí vedlo v 68. minutě k navýšení náskoku soupeře a tak jsme se vrhli do závěrečného tlaku se snahou s výsledkem něco udělat. A to se nakonec v závěrečných šesti minutách povedlo a góly Čížka a Janoty jsme dosáhli aspoň na remízu.
Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School