FK PŘÍBRAM
23.11.2015
Memoriál V. Marečka (U16), 5. kolo
2:1
Příbram B vs. Slavia
Branky: 16´ vlastí, 31´ Mezera - 46´ soupeř
Rozhodčí: Slepička - Malý, Doubrava
Diváci: 52
Příbram B: Melichar - Volf, Puchmertl, Šíma, Mezera - Böhm, Vlček (Hájek), Jílek - Čížek (Jelínek), Janota (Ptáček), Nezník (Sirotek, Skalička).
Slavia: Svítil, Vostál, Drozda, Slavata, Mach, Škarda, Pek, Vaněk, Nový, Valenta, Hrubý Pavel, Novák, Ielitro, David, Hrubý Šimon, Krupička, Macháček.

Závěr podzimu vítězně

Ervín Reichenauer

V Memoriálu Vlasty Marečka jsme v prvním zápase semifinálové skupiny hostili tým Slavie Praha a zásluhou prvního poločasu, jsme do této části soutěže vstoupili vítězně.
V úvodní polovině zápasu jsme byli ve většině činností lepší než hosté z Edenu. To se projevilo zejména v 16. minutě, kdy naším aktivním presinkem byl soupeř tak dezorientován, že si vsítil vlastní gól. Další nebezpečná situace před brankou hostů se narodila ve 30. minutě, to když Čížek hlavičkuje na zadní tyči a gólman hostů vytahuje na roh. Z této situace už uhodilo. Podobné místo na zadní tyči si tentokrát vybral hlavičkující Mezera a ten se nemýlí - 2:0. O dvě minuty později postupuje sám na gólmana Ptáček, ale svojí kličku nedotahuje do brankového konce. V druhém poločase bohužel naše aktivita opadla a soupeř toho využil ke snížení na 2:1. Z naší strany stojí za zmínku snad jen standardní situace, z kterých byl nebezpečný zejména Puchmertl, ani jemu se však už se nepodařilo skóre navýšit.
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 04. 2024
Fotbalisté Manu Antwi a Vinny Loic Nkwinga byli ve škole All Stars School
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School