FK PŘÍBRAM
12.02.2016
Memoriál V. Marečka (U16), 7. kolo
2:3
Plzeň vs. Příbram B
Branky: 31´ Belej, 60´ Čížek, 65´ Janota
Diváci: 50
Příbram B: Melichar - Volf, Puchmertl, Benda, Mezera - Hájek - Čížek, Vlček, Jílek, Janota - Belej

Skvělý obrat proti Plzni

Ervín Reichenauer

Po třinácti minutách hry jsme prohrávali po laciných brankách 2:0, o to sladší byl závěrečný hvizd rozhodčího, po kterém jsme slavili zasloužené vítězství.
Celkem poklidný začátek utkání, v kterém zaujala pouze Vlčkova střela v osmé minutě, rázně ukončila Plzeň po akci tři na jednoho. Předcházelo tomu zaváhání Bendy v rozehrávce, po Volfově autu. Plzeňští mladíci tuto výhodu dokonale využili a bezmocný Melichar lovil míč ze sítě již v desáté minutě. Naše stopery zastihl úvod utkání v nedbalkách a po chybě Puchmertla umisťuje Kepl další míč do naší svatyně - 2:0. Nepříznivý výsledek se naši hráči snažili zvrátit, ale nepřesnosti v kombinaci, nedůsledné bránění a pomalé přistupování k soupeři, či málo pohybu bez balónu a následná nabídka pro přihrávku, to vše mělo za důsledek obrazu lopotné a upracované hry. To nezměnili ani občasné náznaky zlepšení v následných patnácti minutách po akcích, které nepřesně zakončoval Čížek, nebo střele Beleje, která vyprášila rukavice domácího gólmana. A tak jsme se dočkali až v 31. minutě. To vystihl rozehrávku plzeňské obrany Hájek a naservíroval Belejovi před prázdnou branku - 2:1. Hájek byl při chuti a o tři minuty později obstřeluje obranu soupeře, bohužel branku netrefil. V poslední minutě prvního poločasu ho napodobuje Janota, který z dobré pozice zakončuje vedle. Do druhé půle jsme nastoupili s větším důrazem, rychleji jsme přistupovali k soupeři a ten začal mít starosti s rozehrávkou. Hlavička Beleje po centru Volfa ještě gólem neskončila, ale v 60. minutě po napadání soupeře vybojoval míč Belej, nahrál Čížkovi a ten umístněnou střelou k tyči vyrovnává stav zápasu. V 63. minutě další náš presink využívá opět Belej k vniknutí do vápna, předkládá Janotovi - ten bohužel pálí vedle. Janota si vše vynahradil o dvě minuty později. Rychlý protiútok zatáhl do vápna Belej, jeho střelu gólman vyráží k Janotovi a ten nekompromisně zakončuje. Do konce zápasu jsme soupeře již k žádné nebezpečné akci nepustili a zaslouženě jsme zvítězili. Celý tým pracoval zejména v druhé půli s velkým nasazením a pokud k tomuto pracovitému výkonu přidá kvalitu v kombinacích, můžeme v jarním období očekávat zajímavá utkaní s těmi nejkvalitnějšími soupeři.
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 20.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 24. kolo
17:00h
FK PŘÍBRAM
FC SILON Táborsko
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
17. 04. 2024
Jiří Hudec: Třetí gól nás položil
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School