FK PŘÍBRAM
11.03.2016
Příprava U-16, 7. kolo
3:2
Příbram B vs. Tochovice
Branky: 12´ + 90´ Belej, 57´ Jelínek
Rozhodčí: Burián
Diváci: 43
Příbram B: Melichar - Janota (Jelínek), Puchmertl, Šíma, Benda - Vlček (Böhm), Hájek, Jílek - Čížek (Ptáček), Belej, Nezník (Jelínek)

Proti mužům Tochovic vítězně

Ervín Reichenauer

V neděli 6.3. jsme na naší trávě přivítali účastníka B.třídy z nedalekých Tochovic. Pro naše mladé mužstvo to byla zajímavá konfrontace s dospělým fotbalem.
Respekt ke starším hráčům se nekonal a už ve dvanácté minutě Jílek vysunuje Beleje, který lobem překonává gólmana hostů. A to měl Belej příležitost ke skórování již tři minuty před touto gólovou akcí, kterou mu brankář Tochovic zlikvidoval. Ve 14.minutě střílí Čížek do gólmana, o dvě minuty později nedotáhli do konce dobrou kombinační akci ani Vlček a opět Čížek. A přichází trest z kopaček Tochovických - tečovaný centr ze strany, končí za zády překvapeného Melichara. Do konce poločasu se objevili v dobrých příležitostech ještě Nezník a aktivní Čížek, ale bohužel neuspěli, a když nebezpečnou střelu hostů vyškrabuje bravurně Melichar na roh, jde se do šaten za nerozhodného stavu. Začátek druhého poločasu byl poměrně vyrovnaný, našim hráčům se přestala dařit kombinace a tak to na sebe bere Hájek, který v 57.minutě proniká individuálně do šestnáctky. Obrana hostů mu zabránila v zakončení za cenu faulu a správně nařízenou penaltu proměňuje Jelínek. V 60. minutě konečně pěknou kombinační akci zakončuje bohužel vedle Sirotek. V 69. po hloupém faulu Jelínka dostávají příležitost z pokutového kopu i hráči Tochovic a s jistotou jí využívají - 2:2. Do konce zápasu se zrodili šance na obou stranách hřiště. Hosté ale trefují pouze břevno a na naší straně zabránila Belejovi ve skórování tyč brankové konstrukce. Dvě minuty před koncem likviduje tutovku hráčů hostů Melichar a tak o našem vítězství rozhoduje v poslední minutě Belej.
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 04. 2024
Fotbalisté Manu Antwi a Vinny Loic Nkwinga byli ve škole All Stars School
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School