FK PŘÍBRAM
28.07.2018
FORTUNA:LIGA, 2. kolo
4:2
Příbram vs. Bohemians
Online
Branky: 6. a 51. Matoušek, 27. Slepička (pen.), 58. R. Květ - 65. Helal, 88. Hašek
Žluté karty: Matoušek, Květ - Helal, Jindřišek
Červené karty: 22. Fryšták, 73. Šmíd (oba B)
Rozhodčí: Královec - Nádvorník, Flimmel
Diváci: 4448
Příbram: Švenger - Nový, Nitrianský, Tregler, Skácel - Fantiš, Kilián, vět (75. Katidis), Matoušek (77. Jandera), Rezek - Slepička (70. Průcha)
Bohemians: Fryšták - Dostál, Bederka, Šmíd, Švec - Reiter (66. Záviška), Jindřišek, Hašek, Vaníček (26. Valeš) - Juliš (55. Helal), Mašek

Parádní představení přineslo zaslouženou výhru

Jan Vostrý

Horké letní odpoledně přineslo fanouškům šest branek a zasloužené vítězství domácího celku, které prvními ligovými brankami okořenil Honza Matoušek.
Příbramský tým vstoupil do zápasu s Bohemkou již i s navrátilcem Janem Rezkem. A začal pořádně zhurta. Ve velké šanci z kraje zápasu hlavou přestřelil branku na zadní tyči zabíhající Rudolf Skácel. Domácí fanoušci však na branku nečekali ani poté dlouho. Miroslav Slepička prodloužil míč hlavou k Janu Matouškovi a ten si krátkým sprintem za obranu Bohemians udělal dostatek času a místa, aby přesně zakončil okolo padajícího brankáře - 1:0. Nebezpečnou situaci předvedli i hosté z Vršovic. Juliš sám před brankou naštěstí zakončil nepřesně. Ve 23. minutě viděl stadión nesmyslně zákeřný zákrok brankáře Fryštáka, když ve výskoku vykopnul nohu přímo na Jana Rezka. Od rozhodčího za to viděl červenou kartu a po dlouhém střídání se navíc kopal pokutový kop. Ten proměnil s jistotou Miroslav Slepička - 2:0. Klokani ani pak nesložili zbraně a snahu o otočení zápasu. Hašek si neporadil s obranou a míč nastřelil do bránícího hráče našeho týmu. Po změně stran se dal čekat další tlak hostů, naštěstí opět velmi rychle přišla branka na uklidnění. Matoušek převzal na polovině hřiště balón, v rychlosti si udělal z obránců Bohemians solné sloupy a znovu přesně před náhradním brankářem Valešem perfektně zakončil - 3:0. A diváci se nestačili nadšením divit v 58. minutě. Roman Květ se postavil k přímému kopu z 30 metrů a míč pověsil pod břevno - 4:0. Závěr patřil hostům. V 66. minutě nejprve snížil na 4:1 Helal, když odražený míč poslal jednoduše do prázdné branky. V 73. minutě viděl hostující Šmíd červenou kartu za stažení Matouška a soupeř šel do devíti hráčů. Přesilovka o dva hráče našemu týmu nesvědčila, nadějné šance zůstaly často překombinované. I tak jsme viděli tři jasné gólové šance, Petr Průcha mířil z dobré pozice těsně vedle, Jan Rezek orazítkoval tyč a Rudolf Skácel napálil z pár kroků míč přímo do brankáře. V 88. tak místo vývolávaného bůra přišla ještě druhá branka Bohemians, kterou po kombinaci s Helalem vstřelil Hašek - 4:2. Příbram může být i tak velmi spokojena, protože po dvou úvodních kolech má ze dvou domácích zápasů 4 body a předvedla fanouškům na Stadiónu Na Litavce nádherný fotbal.
Fotogalerie
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 04. 2024
Fotbalisté Manu Antwi a Vinny Loic Nkwinga byli ve škole All Stars School
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School