FK PŘÍBRAM
04.08.2018
FORTUNA:LIGA, 3. kolo
3:0
Ostrava vs. Příbram
Online
Branky: 5., 22., 51. Baroš
Žluté karty: Jirásek
Rozhodčí: Ardeleanu – Mokrusch, Hrabovský
Diváci: 7043
Ostrava: Laštůvka – Pazdera, Šindelář, Stronati, Fleišman – Fillo, Jánoš (81. O. Šašinka), Jirásek (64. R. Hrubý), Holzer (85. Granečný) – Diop, Baroš
Příbram: Švenger – Nový, Nitrianský, Tregler, Skácel – Fantiš, Kilián (57. Katidis), Květ, Matoušek, Jan Rezek (65. Průcha) – Hlúpik (46. Slepička).

Snahu o ofenzivu zhatil přesně střílející Baroš

Zdeněk Brož

Sympatický výkon našeho týmu na půdě Baníku Ostrava zastínil výkon české fotbalové legendy Baroše, který do naší sítě nastřílel hattrick.
Základní sestavu lehce pozměnil trenér Josef Csaplár, když poslal do hry Filipa Hlúpika místo Miroslava Slepičky. Do soupeře jsme se pustili odvážně a zatlačili k vlastní brance, jenže z náznaku šance ve 3. minutě nic nebylo. Naopak z první akce se domácí radovali, když Baroš zády k brance vstřelil úvodní gól. I dál jsme se pokoušeli hrát naši tradiční hru. Ukázkou toho byl rychlý brejk jeden na jednoho, který vedl Jan Matoušek. Ve finální fázi jej však zastavil Fleišman a hvězda měsíce července vyšla na prázdno. Neuspěl se svoji střelou Martin Nový, když mu ráno zablokoval obránce a další pokus dostal Roman Květ a střílel přímo do náruče brankáře. Ve 22. minutě centroval přímý kop Fillo a hlavičkující Baroš dal druhou branku zápasu. Snížení se nepovedlo v závěru poločasu ani Fantišovi ani Skácelovi. Po změně stran přišel do hry Slepička, ale byli to opět Baníkovci, kteří skórovali. Rychlý míč od brejku dostal Baroš a trefil se potřetí v zápasu třetího kola. Držení míče na kopačkách našemu týmu nepřinášelo žádnou větší šanci naopak Baroš se dostal ještě jednou do dobré šance, kterou mu skvěle chytil Milan Švenger. Deset minut před koncem mohl trefit snížení střídající Petr Průcha, ale svoji hlavičku netrefil přesně. V závěru střílel z dálky i Květ, ale po jeho střele se kopal jen rohový kop. A nakonec neuspěl ani hlavičkující Rudolf Skácel.
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School