FK PŘÍBRAM
24.05.2022
Česká liga žáků U 14, 22. kolo
1:2
Příbram vs. Sparta
Branky: 42. Vondra - 10. Štěpánek, 60. Jandovský
Rozhodčí: Polena - Korol, Soukup
Diváci: 40
Příbram:

Melichar - Žalud, Sedláček, Ho Sy Duc (73.Dvoran), Janouch – Schořovský (65. Mrázek), Živanovič, Laffar, Vondra, - Černý, Němeček (65. Tilinger)

U14 - Těsná prohra se Spartou

Jiří Smola

V zápase se Spartou jsme chtěli odčinit nepovedený druhý poločas z minulého ligového kola na plzeňské Viktorii. A to se snad i podařilo, ale k úplné spokojenosti nám ještě něco „málo“ chybělo.

Soupeř se poměrně snadno a lacině dostal do vedení, zejména díky naší nedůslednosti. Nicméně kluci se z toho tentokrát rychle otřepali a po celý zbytek utkání se už prezentovali solidním výkonem. Spartě svou aktivní hrou moc prostoru nedávali, ale ke změně stavu utkání nám vždy něco chybělo, většinou kvalitní řešení finální fáze. Zasloužená vyrovnávající branka z úvodu druhé půle nás ještě více povzbudila a je škoda, že další brankové příležitosti jsme tak trochu ležérně „zahazovali“. Oproti tomu hosté, bohužel jednoho našeho zaváhání využít dokázali a tak ani náš asi nejlepší jarní domácí výkon body nepřinesl.

Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School