FK PŘÍBRAM
13.09.2008
I.Celostátní liga U 19, 6. kolo
3:1
Příbram vs. Olomouc
Branky: 51. Pazderník, 67. Dvořák, 83. Wágner T. - 33. Šindelář
Žluté karty: Petrla, Haas
Rozhodčí: Hrubeš - Krauskopf, Kellner
Příbram: Krejčí - Doležal, Majer, Kukla, Petrla, Dvořák, König (64. Šubert), Wágner M., Wágner T., Pazderník (89. Hájek), Hebeda (34. Haas).
Olomouc: Šustr - Kulíšek, Koutný, Murin, Machalický, Šichor, Kučera, Pospíšil, Nekuda, Navrátil, Šindelář.

Dorost porazil Olomouc po třech letech

Zdeněk Brož

Domácí zápasy staršímu dorostu svědčí. Na hřišti Stadionu na Litavce porazili své vrstevníky z Olomouce 3:1 a posunuli se do horní poloviny tabulky.
V sobotu odpoledne přivítal náš starší prvoligový dorost neoblíbeného soupeře z Hané. V posledním domácím utkání s ním naše mužstvo prohrálo dokonce vysoko 3:7. Tentokrát se však historie neopakovala a jeden historický zápis se dokonce přepisoval a náš dorost konečně Sigmu Olomouc porazil. Ani toto domácí vítězství se však nerodilo snadno, i když prvních patnáct minut bylo jasně ve znamení našich brankových příležitostí a ne ledajakých. Hebeda netrefil po centru zblízka poloprázdnou branku soupeře, smůlu měl v zakončení Tomáš Wágner, ale největší šance prvního poločasu měl Ondřej Dvořák. Nejprve vyhlavičkoval obránce soupeře jeho gólovou hlavičku z brankové čáry a ve své druhé stoprocentní šanci minul těsně levou tyč olomoucké branky. To už jsme ale prohrávali. Po nedůsledném napadání se dostal k míči na hranici pokutového území nekrytý Šindelář a Olomouc v Příbrami tradičně vedla. Druhý poločas začali domácí velkou snahou o vyrovnání a povedlo se už za pět minut. Kukla našel Tomáše Wágnera, ten krásným křížným míčem Michala Haase, který sklepl míč pro Pazderníka, který se nemýlil- 1:1. V 67.minutě bylo ještě lépe. Haas zahrál rohový kop a nikým nekrytý Dvořák se v tomto utkání konečně trefil- 2:1. Potom nám hosté připravili horké chvilky, když ze svých dvou akcí trefili dvakrát tyč. Když jsme přežili tyto akce, mohli jsme se v 83.minutě radovat z uklidňujícího třetího gólu. Dvořák přetáhl míč na zadní tyč, Šubert ho vrátil před branku a Tomáš Wágner se nemýlil- 3:1. Do konce utkání se již nic podstatného nestalo a Příbram důležité vítězství uhájila. Trenér David Vavruška: "Viděli jsme rušný a zajímavý zápas. Je třeba přiznat, že jsme měli hodně štěstí, protože Olomouc hrála výborně a kromě gólu trefila třikrát tyč, což muselo být pro její hráče dost depresivní. Jsem rád, že si to štěstí vyberou jindy, a že ho neměli dnes. Na druhou stranu nebudu snižovat ani náš výkon, protože je třeba si uvědomit, že jsme si vypracovali proti tak silnému soupeři osm brankových příležitostí, z čehož máme radost a ty branky jsme si zasloužili. Podle mě by utkání slušela remíza 5:5, ale my jsme šťastní, že máme tři body."
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
pátek 29.3.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 20. kolo
18:00h
FK PŘÍBRAM
FC Sellier & Bellot Vlašim
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 03. 2024
?? FK ANKETA // Haaland nebo Kane, který útočník je populárnější u U15? #fk #pribram #fkpribram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School