FK PŘÍBRAM
19.03.2023
ČDŽ U 14, 16. kolo
3:7
Braník vs. Příbram
Branky: 3., 71., 80. Jager, 36. Soběslav, 38. Frank, 67. Šťástka, 77. Ngo
Příbram:

Bezouška ­– Zelenka (51. Šinágl), Garlík, Šťástka, Bartík (73. Beran) – Lantora, Ngo, Soběslav, Frank – Laňka (51. Budín), Jager

U14 - Povedená odplata

Jiří Smola

V podzimním utkání na domácí půdě s Braníkem jsme soupeři nedokázali vstřelit ani jednu branku a hosté domů dokonce odjížděli s plným bodovým ziskem. Bylo tedy co napravovat a v Praze jsme tentokrát chtěli loupit my.

Utkání začalo naší aktivitou, která byla odměněna naší brzkou úvodní brankou. Domácí jsme dále mačkali, ale žádná z vytvořených příležitostí nebyla dotažena do úspěšného konce. Z ničeho nic přišla ojedinělá návštěva útočníka domácích v našem vápně, do toho nešťastné řešení situace a po pokutovém kopu máme vyrovnáno. To nebylo vše, za čtvrthodinku další podobné řešení obranné situace a rozhodčí opět ukazuje na penaltový puntík, domácí proměňují a otáčí vývoj utkání ve svůj prospěch. Snažili jsme se rychle odpovědět, ale to už i vývojem povzbuzeni domácí hráči začali kousat a dále následovala taková divoká herní pasáž. Konec poločasu patřil nám, když klukům rychlé kombinace s využitím křídelních prostorů přinesly dvě krásné branky a snad i zasloužený obrat.

Druhá půle a kluci nejenže nenavázali na konec té první, ale svou herní liknavostí soupeři zbytečně dávali mnoho prostoru a ten se ho samozřejmě snažil využít. Uklidnění do našich řad přinesla až v 67. minutě hlavička, která rozvlnila domácí síť. V posledních deseti minutách přidáváme ještě tři úspěšné zásahy, a tak ani obdržená branka v nastavení nic nemění na našem vítězném loupežném tažení. Nicméně naše často rozhárané části hry, kdy nedokážeme lépe a účelněji kontrolovat míč, špatně pracujeme s prostorem, jsou tím na čem musíme společně zapracovat. 

Fotogalerie
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.7.2024
Příprava A-tým, přát.
10:00h
FK PŘÍBRAM
SK Petřín Plzeň
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
26. 07. 2024
???? Anketujeme... co budeme sledovat v telce na olympiádě? #pribram #fotbal #trending #anketa
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Hlavní partneři
Město PříbramJAKONIOsport agency a.s.
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessKovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School