FK PŘÍBRAM
15.05.2023
ČDŽ U 14, 24. kolo
4:3
Tempo Praha vs. Příbram
Branky: 24., 75. Novotný, 5. Petrtýl, 56. Chládek - 40., 47. Soběslav, 60. Jager
Žluté karty: Nechvíla
Rozhodčí: Krása - Chrenko, Vondráček
Příbram:

Beran – Bartík, Bezouška, Lantora, Zelenka (41. Jager) – Šinágl (50. Šťástka), Soběslav, Ngo, Čížek – Lojín, Frank

U14 - Těsná porážka na Tempu

Jiří Smola

Před zápasem na pražském Tempu se nám rozpadla téměř celá osa týmu, ale i tak by nás nenapadlo v žádném případě pouze „zaparkovat autobus“. Bylo mnoho vynucených změn v herních pozicích, ale postupně se s tím kluci dokázali popasovat.

Tak tedy od začátku. Tempáci už v páté minutě využili naše zaváhání v obranné linii a brzy se dostali do vedení. Úvodní minuty i dále patřili domácím, my jsme se snažili hrát aktivně, jako vždy vysoko, ale bylo vidět, že přeci jenom mnoho změn si musí sednout. Do toho soupeř ještě dokázal zvýšit na 2:0, ale je dobře, že kluky to vůbec nesrazilo. Naopak, hra se začala postupně vyrovnávat, přicházeli už i naše šance a odměnou nám byl v poslední minutě první půle kapitánovo krásný gól.

Úvod druhého poločasu byl ve znamení naší odhodlanosti nejenom vyrovnat, ale hlavně překlopit vývoj utkání v náš prospěch. Měli jsme převahu, mnoho šancí a zaslouženě z pokutového kopu vyrovnali. Kvalitně hrající domácí se tím, ale nepoložili a hru začali zejména nebezpečnými výpady vyrovnávat. My jsme i dále pokračovali s touhou dostat se do vedení, ale byl to soupeř, kdo se opět ujal vedení. Netrvalo dlouho, a také naši borci velmi rychle dokázali odpovědět tím nejlepším způsobem 3:3. Poslední čtvrthodinka se hrála „kdo z koho“ a bohužel to byl úspěšný přímý kop pražského týmu, který rozhodl, že domů odjíždíme s prázdnou.

Všem našim hráčům právem patří pochvala za předvedený výkon. Musím vyzvednout kluky z ročníku 2010, kteří nám nejenom pomohli vůbec poskládat sestavu, ale svými výkony vydatně pomohli k solidní úrovni utkání. Ne vždy to dopadne výsledkově, ne vždy se vše povede, ale když tam necháš všechno… 

Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.7.2024
Příprava A-tým, přát.
10:00h
FK PŘÍBRAM
SK Petřín Plzeň
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
26. 07. 2024
???? Anketujeme... co budeme sledovat v telce na olympiádě? #pribram #fotbal #trending #anketa
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Hlavní partneři
Město PříbramJAKONIOsport agency a.s.
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessKovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School