FK PŘÍBRAM
01.09.2023
ČDŽ U 12 A, 1. kolo
4:2
FK PŘÍBRAM vs. Povltavská fotbalová akademie
Branky: 23., 91. Koffi, 44. Pruner, 50. Štrob - 6. Vinecký, 10. Šmíd
Rozhodčí: Drozd

U12 - Vítězný vstup do soutěže

Valery Koffi

První utkání nového soutěžního ročníku skončilo výhrou.

Vstup do zápasu nebyl dle našich představ, taktika Povltavské byla jednoduchá, ale účinná: Jejich golman hrál docela vysoko s tím , že naše průnikové přihrávky, nebo i přihrávky od vlastních obránců které mu šly proti noze s první nakopával až za naší obranu. Z této situace jsme obdrželi 1. gól, kluci hráli chybně i na off-side od půlky, tudíž nechali hráče za sebou a ten po samostatném nájezdu skóroval cca 5té minutě. Druhýgól jsme dostali již z off-sidu ve vápně, kdy jejich křídlo centrovalo do vápna, míč propadnul celým vápnem až na zadní tyč, kde soupeřovo křídlo nemělo problém skórovat cca v 8 minutě.

Následujících cca 15 min jsme Povltavskou zamkli na jejich polovině, ojediněle již zmíněným způsobem, tzn. dlouhým nákopem snažili dostat na naší polovinu. Obrana už, ale s touto taktikou počítala a téměř všechny nákopy přes půl, kluci pochytali. Cca ve 23 min. se nám podařilo snížit na 1:2 po výkopu od branky, soupeř trefil našeho středového hráče, který po hezké individuální akci, trefil šibenici. 2hý vyrovnávací gól na 2:2 jsme vstřelili cca ve 42 minutě a začal vlastně stejně jako ten první, tzn. po výkopu od soupeřovi branky, jsme získali míč ve středním pásmu, následovala přihrávka na hrotového útočníka, který dobře míč převzal, poradil si s obráncem 1v1 a prostrčil míč kolem golmana do branky.

Gól na 3:2 padnul po rychlém protiútoku, náš útočník se dostal do soupeřova vápna po našem pravém křídle ve vápně, se dostal přes hráče 1v1 jesličkami a navedl si míč zpět, více na střed a vystřelil, tuto střelu se brankaři podařilo vyrazit, ale pouze k našemu křídelnímu hráči, který už měl jednoduchou práci.

Gól 4:2 padnul cca v 90 minutě, po zisku na půlce soupeřovi poloviny, středový hráč posunul míč hroťákovi, ten skvěle míč převzal, navedl si bleskově míč do volného prostoru a levou nohou střelou k pravé tyči nedal soupeřově brankáři, žádnou šanci.

Celý zápas se nesl v duchu, že soupeř zaparkoval autobus a my jsme dobívali jejich branku. Gólů mohlo padnout sice víc, ale soupeř úporně bránil a v kombinace s těžkým terénem jsme rádi, že jsme ten zápas dokázali otočit.

Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
pátek 3.5.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 26. kolo
17:00h
FK PŘÍBRAM
FC Zbrojovka Brno
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
27. 04. 2024
Felix Čejka: Fotbal se rozhoduje ve vápnech
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School