FK PŘÍBRAM
17.09.2023
ČDŽ U 13 A, 7. kolo
12:1
Příbram vs. Braník
Branky: Reinisch 3, Živanovič 2, Báchor, Řihák, Roušal, Ťuka, Bláha, Suchopár, Topinka - Čihák
Rozhodčí: Voslář

U13 - Zpět na domácím stadionu a opět vítězně

David Suchopár

Sobotní dopoledne, hřiště č. 3 a další soupeř z Prahy.

Tentokráte Pražský tým ABC Braník. Zpět v domácích podmínkách jsme opět pomýšleli na hezký fotbalový zápas s dobrým výsledkem pro náš tým, avšak poslední zápas kluků z Braníku s týmem FC Tempo (prohra Braníku 10:11) v nás nechával trochu nejistoty. Do utkání jsme za hezkého počasí vstoupili aktivně, hráli jsme hodně po stranách a snažili se kombinovat. Na první branku v síti hostů jsme si museli počkat do 12.minuty, kdy se prosadil nováček v našem týmu, Jirka Roušal. Na Jirku poté navázali další kluci a skóre se po první třetině zastavilo na stavu 4:0.

Bohužel po první vcelku slušné třetině se opět ozval náš obvyklý nešvar, kdy ve druhé třetině polevíme a čekáme, že se snad soupeř porazí sám. A neporazí. Po několika šancích soupeře, ale i šancích na naši straně jsme nakonec přidali 3 branky. Kluci z Braníku se jednou také trefili a skóre se tak po 60ti minutách zastavilo na 7:1.

Ve třetí třetině se opět naše hra směrem dopředu trochu zlepšila a Braníku jsme přidali ještě 5 branek na cestu. Velkým kusem práce a zápisem v seznamu střelců si dnes ovace diváků zasloužil navrátilec Adam Ťuka. Soupeř tak na cestu domů dostal celkem 12 branek a výsledné skóre tedy vyznělo 12:1 pro náš tým. V dalším týdnu se již budeme připravovat opět na soupeře z kategorie nejsilnějších a to na tým Táborska, se kterým se potkáváme pravidelně a zpravidla jde o zápasy typu "nahoru-dolů", které nebývají vyrovnané. 

Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
středa 25.9.2024
MOL Cup, 2. kolo
18:00h
FK PŘÍBRAM
SK Dynamo České Budějovice
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
11. 09. 2024
?? THIS OR THAT // Otázky pro Kariho. Co si vybral?
FanshopAkademie
Hlavní partneři
Město PříbramJAKONIOsport agency a.s.Kolaudace jednoduše
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessKovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.Středočeský krajAUTA s. r. o.SVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.ASTON služby v ekologiiAll Stars SchoolNehoda Sport