FK PŘÍBRAM
26.09.2023
ČDŽ U 15, 8. kolo
6:1
Povltavská fotbalová akademie vs. FK PŘÍBRAM
Branky: 24., 64., 70., 80. Záhora, 13. Chyška, 54. Deswarte - 40. Laňka
Žluté karty: Záhora - Frank, Šťástka
Rozhodčí: Stumff - Maňas, Polák
FK PŘÍBRAM:

Beran – Čížek, Šťástka Š., Novák, Lantora – Bartík (64. Šimek), Soběslav, Ngo, Frank (Šťástka M.) – Bezouška, Laňka (71. Budín)

U15 - Vysoká porážka

Jiří Smola

Zápas s Povltavskou FA měl potvrdit náš dobrý vstup do letošní žákovské soutěže, ale opak byl pravdou.

Snažíme se rychle vstřelit branku, kvalitní finální fáze nám vázne, pak přichází nedůsledné dostoupení při bránění ojedinělého protiútoku domácích, série několika prohraných soubojů a máme 0:1. No nic, je mnoho času na obrat, ženeme se za vyrovnáním, ale to se nám zásluhou dobrého výkonu domácího brankáře ne a ne podařit. A co čert nechtěl, přichází další naše zaváhání a prohráváme o dva góly. Až v posledních vteřinách prvního poločasu konečně skórujeme a netrpělivě už čekáme na druhou půli, ve které chceme co nejrychleji náš nezdar odčinit.

Ale ve druhém dějství jsme už vůbec nic dobrého nepředvedli, když pomyslím na celý jeho průběh, tak to snad byl jen zlý sen… Při vší úctě k domácímu týmu, sehrát takovou hororovou partii je od nás opravdu „kumšt“. Nic se nám nevedlo, hrajeme velmi netakticky, skoro zadarmo necháme soupeře excelovat a pak tu máme dokonce takovýto příděl. Vše si musíme vyhodnotit, poučit se a učinit vše potřebné, aby se taková blamáž už nikdy neopakovala. Jdeme tedy na to a společně uděláme vše pro nápravu. Začínám u sebe!

Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School