FK PŘÍBRAM
11.11.2023
ČDŽ U 15, 15. kolo
1:2
FK PŘÍBRAM vs. FC SILON Táborsko
Branky: 23. Laňka - 31. Podzimek, 61. Musil
Žluté karty: Garlík - Musil, Krejčí
Červené karty: 60. Beran
Rozhodčí: Chládek - Soběslav, Pražák
FK PŘÍBRAM:

Bezouška – Beran, Garlík, Lesák, Jager (41. Zelenka) – Frank, Ngo (80. Šimek), Soběslav, Čížek – Laňka, Bartík (53. Křížek)

U15 - Domácí porážka s Táborském

Jiří Smola

Malá účast v tréninkovém procesu způsobená nejen neutěšeným zdravotním stavem snad poloviny našeho kádru se bohužel promítla ve výsledku tohoto domácího utkání. Potvrdila se stará pravda, jak trénuješ, tak hraješ.

Už zde nechci pokračovat ve výčtu a důvodech absencí, protože tak to prostě někdy ve sportu chodí, ale musím přiznat, že u nás je toho opravdu už na můj vkus přespříliš.

K zápasu… Nezačneme špatně, zejména po levé straně soupeře často zlobíme, ale finálnímu řešení vždy něco chybí. Až po dvaceti minutách přichází standartní situace, centrovaný míč a po odrazu ze skrumáže pohotové zakončení Martina Laňky. Pak následují další naše možnosti na odskočení, ale ty nejsou dotaženy, a tak jak to bývá přichází trest, když hosté po standartní situaci vyrovnávají střelou zcela neobsazeného hráče na hranici pokutového území.

Úvod druhého poločasu tlačíme na pilu, vytvoříme si dvě tři gólové příležitosti, ale není nám dáno. Po dvaceti minutách zbytečně faulujeme, soupeř zahrává ze strany volný kop, brankář nešikovně podbíhá a následná reakce rukou našeho obránce na brankové čáře znamená „červená plus penalta“. Hosté pokutový kop proměňují a my jdeme po týdnu opět v devíti za obratem. Tentokrát se nám už otočit zápas nepodařilo, kluci se snažili to jim nelze upřít, ani oslabení jim nebylo překážkou ve vytvoření si několika brankových příležitostí, ale žádná z nich už úspěchem neskončila. Snaživé Táborsko nás tak vyškolilo z produktivity a my víme na čem pracovat, ve hře zejména na týmovém pojetí a hlavně v odpovědném přístupu některých hráčů k chodu týmu jako takovému.

Fotogalerie
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
pátek 3.5.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 26. kolo
17:00h
FK PŘÍBRAM
FC Zbrojovka Brno
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
26. 04. 2024
Felix Čejka: Máme plán, který chceme do zápasu přenést
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School