FK PŘÍBRAM
14.09.2023
ČDŽ U 14, 2. kolo
6:2
FK PŘÍBRAM vs. FK Motorlet Praha
Branky: 54., 64. Vávra, 26. Šťástka, 46. Lojín, 74. Pešík, 75. Novák - 17. Zelka, 69. Kubík
Rozhodčí: Žáček - Stočes, Korol
FK PŘÍBRAM:

Sokol – Čížek, Křížek, Vlas ( 46´Grund ), Hajšman ( 46´Hlavín ) - Hampejs ( 46´Krejčí ), Novák, Lojín ( 46´Pešík ), Chrastil ( 46´Šrajn ) - Vávra, Šťástka ( 59´Šťástka )

U14 - Výhra nad Motorletem

Jaroslav Brunclík

Další mistrovské utkání jsme odehráli v domácím prostředí.

Hrálo se v týdnu a v netradiční čas od 19:00 hod, takže jsme museli hrát pod umělým osvětlením na naší UMT. Trošku nám to připomínalo LM. Chvilku nám trvalo, než jsme si na prostředí a rychlejší povrch zvykli, ale postupem času se naše hra zlepšovala. První šanci v utkání měl v 10´minutě Jakub Vávra, ale nedal. Zřejmě si to nechával na pozdější chvíli. A tak udeřil soupeř v 17´minutě, který dostal míč za naši obranu a svoji šanci proměnil ve své vedení 0:1.

Hned vzápětí mohl na druhé straně vyrovnat David Hampejs, ale ze strany brankáře neprostřelil. Vyrovnat se nám podařilo po úniku Matěje Šťástky v 26´minutě, který nasadil gólmanovi jesličky a vyrovnal na zasloužených 1:1. Poté jsme měli do poločasu ještě 3 šance, ale bohužel jsme je neproměnili a tak poločas skončil stavem 1:1.

O poločase jsme si řekli nějaké pokyny a řekli si, že musíme dát co nejdříve uklidňující branku. Vsítil ji po krásné střele Patrik Lojín a jsme ve vedení 2:1. Občerstvili jsme tým hráči z lavičky a musím je pochválit , že naši hru oživili a podařilo se nám vstřelit po jejich příchodu další 4 branky a rozhodnout tak utkání výrazně v náš prospěch. Děkujeme rodičům za podporu a budeme se těšit na další utkání, kde opět v domácím utkání přivítáme Vlašim.

Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
pátek 3.5.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 26. kolo
17:00h
FK PŘÍBRAM
FC Zbrojovka Brno
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
01. 05. 2024
??? Fanzóna už tento pátek - 3.května - Open / otviračka v 15:30 #fk #fkpribram #fanzona
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School