FK PŘÍBRAM
27.10.2023
ČDŽ U 14, 13. kolo
6:2
FK PŘÍBRAM vs. FC Písek
Branky: 68., 76., 79. Lojín, 55., 64. Vávra, 44. Pešík - 9. Nejedlý, 71. Homolka
Žluté karty: Novák, Šrajn - Homolka, Mihalo
Rozhodčí: Beneš - Kubečka, Soukup
FK PŘÍBRAM:

Píchal – Čížek, Grund, Křížek, Hlavín ( 41´ Vlas ) - Hampejs ( 41´ Pešík ), Chrastil ( 41´ Novák ), Lojín, Hajšman ( 61´ Šrajn ), Šťástka ( 61´ Sokol ), Vávra

U14 - Výhra nad Pískem

Jaroslav Brunclík

Ve středu dne 25.října jsme předehrávali víkendové kolo se soupeřem z nedalekého Písku.

Nečekalo nás nic lehkého, soupeř byl herní a velmi kvalitní. Chtěli jsme na soupeře co nejvíce tlačit, napadat nahoře, získávat míče a jít do zakončení. Hned ve 2´minutě nám utekl hráč vzrůstem dorostence, ale náš brankář bravurně zneškodnil jeho šanci. V 7´minutě jsme měli šanci Matějem Šťástkou, ale také neproměnil. Vzápětí nám soupeř utekl po naší levé straně, odcentroval, náš brankář pouze vyrazil před sebe a soupeř dorážel neobsazen do prázdné branky. Nás to nepoložilo, ale naopak nakoplo, ještě k větší aktivitě. Do přestávky jsme si vytvořili ještě 3 šance, ale bohužel jsme je neproměnili. Celkem jsme byli s 1.poločasem spokojeni, až na tu koncovku. Věřili jsme, že když budeme pokračovat v tomto tempu, tak soupeře překonáme. Opět jsme prostřídali 3 hráče a opět nám to pomohlo.

Hned ve 44´minutě po zisku míče u vápna soupeře křižnou střelou vyrovnal Jenda Pešík. Nadále jsme se hnali za vítězstvím a v 55´ a 58´minutě překlopil výsledek na naší stranu dvěma góly Kuby Vávry. Poté jsme přidali branku Patrikem Lojínem a bylo o utkání rozhodnuto. Soupeř nám snížil z rohového kopu, ale my jsme měli dnes střelecky disponovaného Patrika Lojína, který dvěma brankami uzavřel skóre na 6:2 v náš prospěch. 

Musím celý mančaft pochválit za předvedený výkon a musíme na sobě nadále makat, ať se ještě nadále zlepšujeme. Děkujeme rodičům za podporu.

Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
pátek 3.5.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 26. kolo
17:00h
FK PŘÍBRAM
FC Zbrojovka Brno
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
26. 04. 2024
Felix Čejka: Máme plán, který chceme do zápasu přenést
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School