FK PŘÍBRAM
27.10.2023
ČDŽ U 14, 13. kolo
6:2
Příbram vs. Písek
Branky: 68., 76., 79. Lojín, 55., 64. Vávra, 44. Pešík - 9. Nejedlý, 71. Homolka
Žluté karty: Novák, Šrajn - Homolka, Mihalo
Rozhodčí: Beneš - Kubečka, Soukup
Příbram:

Píchal – Čížek, Grund, Křížek, Hlavín ( 41´ Vlas ) - Hampejs ( 41´ Pešík ), Chrastil ( 41´ Novák ), Lojín, Hajšman ( 61´ Šrajn ), Šťástka ( 61´ Sokol ), Vávra

U14 - Výhra nad Pískem

Jaroslav Brunclík

Ve středu dne 25.října jsme předehrávali víkendové kolo se soupeřem z nedalekého Písku.

Nečekalo nás nic lehkého, soupeř byl herní a velmi kvalitní. Chtěli jsme na soupeře co nejvíce tlačit, napadat nahoře, získávat míče a jít do zakončení. Hned ve 2´minutě nám utekl hráč vzrůstem dorostence, ale náš brankář bravurně zneškodnil jeho šanci. V 7´minutě jsme měli šanci Matějem Šťástkou, ale také neproměnil. Vzápětí nám soupeř utekl po naší levé straně, odcentroval, náš brankář pouze vyrazil před sebe a soupeř dorážel neobsazen do prázdné branky. Nás to nepoložilo, ale naopak nakoplo, ještě k větší aktivitě. Do přestávky jsme si vytvořili ještě 3 šance, ale bohužel jsme je neproměnili. Celkem jsme byli s 1.poločasem spokojeni, až na tu koncovku. Věřili jsme, že když budeme pokračovat v tomto tempu, tak soupeře překonáme. Opět jsme prostřídali 3 hráče a opět nám to pomohlo.

Hned ve 44´minutě po zisku míče u vápna soupeře křižnou střelou vyrovnal Jenda Pešík. Nadále jsme se hnali za vítězstvím a v 55´ a 58´minutě překlopil výsledek na naší stranu dvěma góly Kuby Vávry. Poté jsme přidali branku Patrikem Lojínem a bylo o utkání rozhodnuto. Soupeř nám snížil z rohového kopu, ale my jsme měli dnes střelecky disponovaného Patrika Lojína, který dvěma brankami uzavřel skóre na 6:2 v náš prospěch. 

Musím celý mančaft pochválit za předvedený výkon a musíme na sobě nadále makat, ať se ještě nadále zlepšujeme. Děkujeme rodičům za podporu.

Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.7.2024
Příprava A-tým, přát.
10:00h
FK PŘÍBRAM
SK Petřín Plzeň
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
26. 07. 2024
???? Anketujeme... co budeme sledovat v telce na olympiádě? #pribram #fotbal #trending #anketa
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Hlavní partneři
Město PříbramJAKONIOsport agency a.s.
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessKovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School