FK PŘÍBRAM
04.11.2008
I.Celostátní liga U 19, 12. kolo
0:0
Příbram vs. Slovácko
Rozhodčí: Hrubeš Roman - Blažej, Kelner
Diváci: 30
Příbram: Krejčí - Majer, Šorna, Kukla, Petrla - Dvořák (82.Hebeda), Pazderník, Šubert (46.Rybák), Vůch (57.Hájek) - Fantiš, Wágner T.
Slovácko: Heča - Spazier, Ruman, Daníček, Svízela - Dolina (84.Stráník), Řepa, Sasín, Borusík, Konrád (87.Semela) - Cahina (70.Špoták)

Dohrávka 12.kola 1.FK Příbram-Slovácko 0:0

David Vavruška

Starší ligový dorost utkání po pohřbu Michala Haase oddřel, ale branka mu souzena nebyla
V pondělí se ligový starší dorost rozloučil v obřadní síni v Příbrami se svým spoluhráčem Michalem Haasem a hned v následující den musel zvládnout rychlý vstup do reality všedních dní a zkusit navázat na své domácí výsledky a porazit Slovácko.Utkání začalo minutou ticha za zesnulého spoluhráče. Na stoprocentní gólové šance skončilo utkání 7:2, takže stačí výčet těchto situací na celý článek o tomto utkání. V 11.minutě centroval Pazderník z rohu na hlavu Wágnera, ale brankář Heča míč vyrazil na další roh. Ve 33.minutě přestřelil Pazderník trestný kop z velkého vápna nad branku. Potom po hrůzostrašném odkopu Petrly se míč náhodou odrazil před hráče hostí, kterého vychytal při samostatném nájezdu Krejčí. Ve 42. minutě šel po brejku sám na branku Wágner, ale Heču opět nepřekonal. V 53.minutě šel opět úplně sám na brankáře hostí Wágner, ale opět jej neprostřelil. V 61.minutě zahrával standarní situaci ze strany Fantiš ale Rybák minul hlavou na zadní tyči ze 2 metrů branku. V 69.minutě se dostal ze strany do vápna Hájek, ale minul branku. V 86.minutě odcentroval zprava velmi dobře hrající Rybák, ale Hájek hlavou ze dvou metrů přestřelil. Nakonec jsme ale mohli prohrát. Po hrubé chybě Tomáše Wágnera se řítil útočník hostí sám na brankáře Krejčího, ale ten svou situaci opět bravurně zvládl a zachránil po naší kanonádě pro náš dorost alespoň bod. Trenér David Vavruška: "I taková utkání se hrají. Zažije to každé mužstvo minimálně jednou za sezónu. Prostě nám tam nespadlo nic. Kdybychom hráli ještě zítra ráno, tak bychom gól dnes nedali. Taková utkání však často končí prohrou 0:1, takže jsme naprosto pragmaticky spokojený s tím, že jsme dnes neprohráli. Navíc ať si někdo zkusí pohřbít spoluhráče po jeho tragické smrti a druhý den ráno sehrát životní zápas. Klukům moc děkuji za výkon a gratuluji jim k tomu, jak si s touto situací poradili."
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 04. 2024
Fotbalisté Manu Antwi a Vinny Loic Nkwinga byli ve škole All Stars School
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School