FK PŘÍBRAM
11.03.2024
ČDŽ U 15, 17. kolo
2:2
Motorlet vs. Příbram
Branky: 30. Rusnak, 52. Šimáček - 8. Jager, 65. Soběslav
Žluté karty: Zelka - Garlík
Rozhodčí: Štípek - Nebáznivý, Císař
Příbram:

Bezouška – Beran, Garlík, Šťástka, Zelenka – Frank (59. Čížek), Soběslav, Lantora, Ngo, Jager - Laňka

U15 - Souboj o čelo bez vítěze

Jiří Smola

Tak jsme se konečně dočkali a na hřišti Motorletu odstartovali odvetnou část soutěžních utkání. A hned nás čekal pikantní souboj o čelo tabulky.

Začali jsme aktivně, zejména po levém křídle se nám dařilo pronikat do domácí obrany, a tak netrvalo dlouho, když se zasekávačkou dokázal uvolnit Sebastian Jager, když pohotovou pumelenicí do šibenice otevřel účet utkání. Domácí jsme dále drželi daleko od našeho pokutového území a snažili se přidat další branky. Pak přišel další Sébovo průnik do vápna Motorletu, který byl zastavený až faulem domácího obránce a máme tedy výhodu zahrání pokutového kopu. Ten ovšem neproměňujeme a domácí povzbuzeni úspěšným zákrokem svého brankáře se začali pomalu nadechovat a nebezpečné nám byli hlavně jejich dvě standartní situace z hranice naší šestnáctky. Přesto jsme to byli dále my, kdo měl více brankových příležitostí. Žádnou z nich jsme, ale nedokázali dotáhnout, a tak přišel zničehonic trest, když velmi špatná rozehrávka našeho stopera darovala soupeři příležitost k vyrovnání, kterou pohodlně využil.

Do druhého poločasu kluci vlétli s touhou strhnout opět vedení na naši stranu, ale historie se bohužel zase opakovala, když další velmi laciná, a hlavně nevynucená ztráta v naší rozehrávce dala domácím možnost dohrát situaci do jejich druhého gólového úspěchu. Nezbývalo nám nic než se z toho rychle oklepat. Přeskupili jsme řady a hnali se za obratem. To se nám povedlo po krásném uvolnění přihrávkou za obranu a následným přesným lobem Honzy Soběslava. Pak ještě zbývala čtvrthodinka zápasu, ve které jsme Motorlet přitlačili do jejich vápna, ale museli jsme také být pozorní při jejich snaze o rychlé protiútoky. Také ještě musím, nebo spíše chci zmínit dva momenty v pokutovém území domácích, kdy jsme po nedovolených zákrocích na naše útočníky požadovali odpískání pokutových kopů, ale sudí to tak pravděpodobně neviděli, nebo spíše k tomu nenašli v sobě odvahu. No nic, soupeře jsme tedy nedokázali v jeho domácím prostředí porazit a o to víc nás to mrzí, protože cítíme že na to určitě bylo. 

Fotogalerie
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.7.2024
Příprava A-tým, přát.
10:00h
FK PŘÍBRAM
SK Petřín Plzeň
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
26. 07. 2024
???? Anketujeme... co budeme sledovat v telce na olympiádě? #pribram #fotbal #trending #anketa
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Hlavní partneři
Město PříbramJAKONIOsport agency a.s.
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessKovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School