FK PŘÍBRAM
25.03.2024
ČDŽ U 14, 19. kolo
0:9
Junior Strakonice vs. Příbram
Branky: 22., 58., 73. (p) Šťástka, 39. , 61. Novák, 48., 49. Pešík, 54. Hlinka, 61. Novák 68. Píchal
Příbram:

Sokol – Oravský, Vlas, Křížek, Hlavín ( 41´ Hajšman ) - Hampejs, Novák, Lojín ( 41´Chrastil ), Šťástka – Pešík ( 52´ Píchal ), Vávra ( 41´Hlinka )

U14 - Výhra ve Strakonicích

Jaroslav Brunclík

K dalšímu mistrovskému utkání jsme zajížděli do nedalekých Strakonic.

Do zápasu jsme vstoupili aktivně, jen nám chyběla lepší kvalita ve finální fázi a v zakončení. Do vedení jsme se dostali až po dobře zahrané standardní situaci, kdy střílel do brankáře Jenda Křížek, míč se odrazil k Matějovi Šťástkovi a ten si už věděl rady. Poté jsme stále dobývali branku soupeře, několikrát jsme nechali vyniknout domácího brankáře. Až v 39´minutě po pěkné akci a přihrávce Jendy Pešíka pod sebe na volného Daniela Nováka, který střelou po zemi na zadní tyč, nedal brankáři šanci a poslal nás do poločasového vedení 0:2.

Do druhého poločasu jsme šli se záměrem přidat nějaké branky, zpřesnit kombinaci a presink. Vše se nám povedlo a zaslouženě jsme přidali během 15 minut 6 branek a bylo o utkání rozhodnuto. Musím opět mužstvo pochválit za předvedenou hru. Hráli jsme se zápalem a chutí a zaslouženě si vezeme ze Strakonic 3 body a pěkný výsledek. Děkujeme rodičům za podporu a těšíme se na další domácí zápas o Velikonocích.

Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.7.2024
Příprava A-tým, přát.
10:00h
FK PŘÍBRAM
SK Petřín Plzeň
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
26. 07. 2024
???? Anketujeme... co budeme sledovat v telce na olympiádě? #pribram #fotbal #trending #anketa
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Hlavní partneři
Město PříbramJAKONIOsport agency a.s.
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessKovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School