FK PŘÍBRAM
25.03.2024
ČDŽ U 14, 19. kolo
0:9
FK Junior Strakonice vs. FK PŘÍBRAM
Branky: 22., 58., 73. (p) Šťástka, 39. , 61. Novák, 48., 49. Pešík, 54. Hlinka, 61. Novák 68. Píchal
FK PŘÍBRAM:

Sokol – Oravský, Vlas, Křížek, Hlavín ( 41´ Hajšman ) - Hampejs, Novák, Lojín ( 41´Chrastil ), Šťástka – Pešík ( 52´ Píchal ), Vávra ( 41´Hlinka )

U14 - Výhra ve Strakonicích

Jaroslav Brunclík

K dalšímu mistrovskému utkání jsme zajížděli do nedalekých Strakonic.

Do zápasu jsme vstoupili aktivně, jen nám chyběla lepší kvalita ve finální fázi a v zakončení. Do vedení jsme se dostali až po dobře zahrané standardní situaci, kdy střílel do brankáře Jenda Křížek, míč se odrazil k Matějovi Šťástkovi a ten si už věděl rady. Poté jsme stále dobývali branku soupeře, několikrát jsme nechali vyniknout domácího brankáře. Až v 39´minutě po pěkné akci a přihrávce Jendy Pešíka pod sebe na volného Daniela Nováka, který střelou po zemi na zadní tyč, nedal brankáři šanci a poslal nás do poločasového vedení 0:2.

Do druhého poločasu jsme šli se záměrem přidat nějaké branky, zpřesnit kombinaci a presink. Vše se nám povedlo a zaslouženě jsme přidali během 15 minut 6 branek a bylo o utkání rozhodnuto. Musím opět mužstvo pochválit za předvedenou hru. Hráli jsme se zápalem a chutí a zaslouženě si vezeme ze Strakonic 3 body a pěkný výsledek. Děkujeme rodičům za podporu a těšíme se na další domácí zápas o Velikonocích.

Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
pátek 3.5.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 26. kolo
17:00h
FK PŘÍBRAM
FC Zbrojovka Brno
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
27. 04. 2024
Felix Čejka: Fotbal se rozhoduje ve vápnech
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School