FK PŘÍBRAM
01.04.2024
ČDŽ U 14, 20. kolo
5:3
FK PŘÍBRAM vs. SKP České Budějovice
Branky: 42. Hajšman, 46. Dekret (vl), 55. Vávra, 59. Hampejs, 74. Novák - 64., 69. Hrubý, 38. Zuska
Rozhodčí: Glogar - Doubek, Burian
FK PŘÍBRAM:

Píchal – Fousek, Vlas, Křížek, Hlavín – Hlinka ( 41´ Hampejs ), Chrastil, Novák, Lojín ( 41´ Hajšman ), - Vávra ( 60´ Sokol ), Pešík ( 41´ Šťástka )

U14 - Obrat po přestávce

Jaroslav Brunclík

O Velikonoční neděli jsme nastoupili k domácímu utkání proti SKP České Budějovice.

Tento týden jsme začali trénovat na přírodní trávě. Mistrovské utkání bylo prvním v tomto roce, kdy jsme si ji mohli vyzkoušet. Samozřejmě jsme nečekali, že to bude jednoduché. Soupeř byl bojovný a nám celý první poločas trvalo, než si trošku na trávu zvykneme. V prvním poločase bylo pár situací, které jsme mohli vyřešit lépe. Hlavně v koncovce jsme byli zbrklí. Sice jsme byli více na míči, ale soupeř hrozil z brejků. Po jednom z nich kopal soupeř rohový kop, po kterém se ujal vedení. Měli bychom takovéto situace lépe zvládat. My jsme se sice snažili, ale bylo to málo.

O poločase jsme si důrazně vysvětlili, co chceme hrát a jak chceme hrát. Střídající hráči hned oživili hru a nám se povedlo po dvou minutách vyrovnat Hajšmanem. Hned po 5 minutách jsme dobře zahráli rohový kop my, prodloužili na zadní tyč, kde si obránce hostů srazil míč do vlastní sítě. Po vysokém presinku byl ve vápně faulován Novák a Vávra s jistotou proměnil pokutový kop. Po dalším centru ze strany byl opět na správném místě Vávra, sice míč netrefil, ale ten se dostal k Hampejsovi a ten už se trefil. Dostali jsme se tak do vedení 4:1. Poté jsme ale opět dostali gól z rohového kopu, po našem nedůrazu ve vápně. Hned na to po trestném kopu soupeř snížil na jednobrankový rozdíl. Naštěstí se z dálky trefil Novák a vítězství už jsme si pohlídali. Snad pro nás bude ponaučením, že 3 branky ze standartních situací je hodně. Budeme makat dále a věříme, že sehrajeme lepší partii, než dnes. I když každé vítězství je cenné. Děkujeme rodičům za podporu.

Fotogalerie
Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School