FK PŘÍBRAM
01.04.2024
ČDŽ U 14, 20. kolo
5:3
Příbram vs. SKP Č. Budějovice
Branky: 42. Hajšman, 46. Dekret (vl), 55. Vávra, 59. Hampejs, 74. Novák - 64., 69. Hrubý, 38. Zuska
Rozhodčí: Glogar - Doubek, Burian
Příbram:

Píchal – Fousek, Vlas, Křížek, Hlavín – Hlinka ( 41´ Hampejs ), Chrastil, Novák, Lojín ( 41´ Hajšman ), - Vávra ( 60´ Sokol ), Pešík ( 41´ Šťástka )

U14 - Obrat po přestávce

Jaroslav Brunclík

O Velikonoční neděli jsme nastoupili k domácímu utkání proti SKP České Budějovice.

Tento týden jsme začali trénovat na přírodní trávě. Mistrovské utkání bylo prvním v tomto roce, kdy jsme si ji mohli vyzkoušet. Samozřejmě jsme nečekali, že to bude jednoduché. Soupeř byl bojovný a nám celý první poločas trvalo, než si trošku na trávu zvykneme. V prvním poločase bylo pár situací, které jsme mohli vyřešit lépe. Hlavně v koncovce jsme byli zbrklí. Sice jsme byli více na míči, ale soupeř hrozil z brejků. Po jednom z nich kopal soupeř rohový kop, po kterém se ujal vedení. Měli bychom takovéto situace lépe zvládat. My jsme se sice snažili, ale bylo to málo.

O poločase jsme si důrazně vysvětlili, co chceme hrát a jak chceme hrát. Střídající hráči hned oživili hru a nám se povedlo po dvou minutách vyrovnat Hajšmanem. Hned po 5 minutách jsme dobře zahráli rohový kop my, prodloužili na zadní tyč, kde si obránce hostů srazil míč do vlastní sítě. Po vysokém presinku byl ve vápně faulován Novák a Vávra s jistotou proměnil pokutový kop. Po dalším centru ze strany byl opět na správném místě Vávra, sice míč netrefil, ale ten se dostal k Hampejsovi a ten už se trefil. Dostali jsme se tak do vedení 4:1. Poté jsme ale opět dostali gól z rohového kopu, po našem nedůrazu ve vápně. Hned na to po trestném kopu soupeř snížil na jednobrankový rozdíl. Naštěstí se z dálky trefil Novák a vítězství už jsme si pohlídali. Snad pro nás bude ponaučením, že 3 branky ze standartních situací je hodně. Budeme makat dále a věříme, že sehrajeme lepší partii, než dnes. I když každé vítězství je cenné. Děkujeme rodičům za podporu.

Fotogalerie
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.7.2024
Příprava A-tým, přát.
10:00h
FK PŘÍBRAM
SK Petřín Plzeň
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
26. 07. 2024
???? Anketujeme... co budeme sledovat v telce na olympiádě? #pribram #fotbal #trending #anketa
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Hlavní partneři
Město PříbramJAKONIOsport agency a.s.
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessKovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School