FK PŘÍBRAM
07.05.2024
ČDŽ U 14, 25. kolo
5:1
Příbram vs. Benešov
Branky: 5. Vávra, 9. Vávra, 21. Šťástka, 36. Oravský, 57. Šťástka - 75. Slepička
Rozhodčí: Lafek - Soukup, Skrip
Příbram:

Píchal – Křížek, Vlas ( 41´ Hlinka ) - Hampejs, Chrastil, Novák, Lojín, Oravský ( 41´Pešík ) - Vávra ( 41´ Šrajn ), Šťástka

U14 - Výhra nad Benešovem

Jaroslav Brunclík

K dalšímu mistrovskému utkání jsme nastoupili v domácím prostředí proti SK Benešov. Je to soupeř z horní polovičky tabulky a herně nevypadal vůbec špatně.

Opět jsme do utkání vstoupili aktivně a svoji nátlakovou hrou se dostali brzy do vedení. Krásná táhlá střela za vápnem Jakuba Vávry nás poslala už v 5´minutě do vedení. Mohli jsme vést hned ve 2´minutě, ale střela Jakuba Vávry zastavila konstrukce brány soupeře. Skóre jsme navýšili v 10´minutě po střele Tobiáše Oravského a dorážce Jakuba Vávry. Na vedení 3:0 v náš prospěch zvýšil kličkou „ prorážečkou“ a následné střelou pod víko Matěj Šťástka. Na poločasových 4:0 po hezké kombinační akci zakončil Tobiáš Oravský povedenou střelou na zadní tyči.

Do druhého poločasu jsme vystřídali 3 hráče a chvíli nám trvalo, než se trošku zkoncentrujeme a tak mohl soupeř snížit, ale trefil jen konstrukci branky. Druhý poločas byl více vyrovnaný, chyběla nám lehkost, akce byly upracované, nepodrželi jsme tolik míč v útoku a chyběla nám přesnost ve finální fázi. Nakonec jsme vstřelili ještě jednu branku Matějem Šťástkou po centru Patricka Lojína. Soupeř nám nakonec také vstřelil branku, kdy po střele z vápna náš brankář trošičku podcenil míč, který skončil v naší brance. Stav utkání skončil 5:1 v náš prospěch, zasloužená výhra.

Děkujeme rodičům za podporu.

Fotogalerie
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.7.2024
Příprava A-tým, přát.
10:00h
FK PŘÍBRAM
SK Petřín Plzeň
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
26. 07. 2024
???? Anketujeme... co budeme sledovat v telce na olympiádě? #pribram #fotbal #trending #anketa
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Hlavní partneři
Město PříbramJAKONIOsport agency a.s.
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessKovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School