FK PŘÍBRAM
21.05.2024
ČDŽ U 14, 27. kolo
6:2
Příbram vs. Malše Roudné
Branky: 7., 19., 24. Vávra, 22. Novák, 29. Vlas, 66. Čížek - 26. Klabouch, 35. Staněk
Žluté karty: Vlas - Bez
Rozhodčí: Gerhardt - Vršek, Sobotka
Příbram:

Píchal – Křížek (41´Hlinka ), Vlas, Hajšman ( 41´ Pešík ) - Hlavín ( 57´ Sokol ), Hampejs ( 47´ Šrajn ), Novák, Chrastil, Čížek - Vávra ( 68´ Grund ), Šťástka ( 41´ Fousek )

U14 - Domácí výhra

Jaroslav Brunclík

V sobotu v pravé poledne nás čekalo další mistrovské utkání, tentokrát v domácím prostředí.

Přijel soupeř z jihu Čech – TJ Malše Roudné. Od začátku utkání jsme chtěli diktovat tempo hry. Vcelku se nám to dařilo. Hned v 7´minutě po vybojovaném míči Hampejsem a jeho přihrávce na Vávru, jsme se po jeho krásné střele levou nohou do šibenice ujali vedení 1:0. Pokračovali jsme v aktivitě, ale chyběla nám lepší koncovka. V 19´minutě po spolupráci dvou útočníků opět zvyšuje na 2:0 agilní Vávra. Hned v 21´minutě po narážečce Nováka s Vávrou zvyšuje na 3:0 prvně jmenovaný. Už na 4:0 po získaném míči u vápna soupeře a svým hattrickem navyšuje Vávra naše skóre. Po ojedinělé akci a našem nedůrazu a vzájemném nezajištění soupeře v 25´minutě faulujeme ve vápně a tak soupeř snižuje z penalty na 4:1. Nám se naštěstí podaří hned zvýšit po dobře zahraném rohovém kopu Vlasem na 5:1. My jsme se ale nepoučili a po standardní situaci neobsazený hráč na zadní tyči snižuje na poločasových 5:2.

Do druhého poločasu jsme vystřídali tři čerstvé hráče a věřili ve zlepšení. Opak byl pravdou, utkání upadlo do nezáživného fotbalu z obou stran. Přibylo nepřesností, byli jsme málo v nabídce svým spoluhráčům a bez toho to bohužel nepůjde. Nás nejvíce zdobil kolektivní týmový výkon a to se nám v 2.poločase vůbec nedařilo. Každý si hrál svůj fotbal… Až v 66´minutě po krásné přihrávce a dobře hrajícím Chrastilem zvýšil na konečných 6:2 Čížek. Jen málo hráčů si dnes zaslouží absolutorium. Myslím, že bychom je s kolegou Grundem spočítali na jedné ruce ( nebo třech prstech.. ) Doufáme, že dobře v týdnu potrénujeme a v sobotu v Písku předvedeme lepší výkon. Děkujeme rodičům za podporu.

Fotogalerie
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.7.2024
Příprava A-tým, přát.
10:00h
FK PŘÍBRAM
SK Petřín Plzeň
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
26. 07. 2024
???? Anketujeme... co budeme sledovat v telce na olympiádě? #pribram #fotbal #trending #anketa
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Hlavní partneři
Město PříbramJAKONIOsport agency a.s.
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessKovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School