FK PŘÍBRAM
10.11.2008
I.Celostátní liga U 19, 14. kolo
4:1
Teplice vs. Příbram
Branky: Valenta 2, Jablonský, Moulis - Wágner T.
Žluté karty: Karrmann - Šubert
Rozhodčí: Hrubeš Karel - Tereba, Topinka
Diváci: 30
Teplice: Špicar - Peterka, Jelen, Jablonský, Dolejška - Smrž, Karrmann, Pavlíček, Pícha -Moulis, Valenta
Příbram: Krejčí - Majer (69.Petrla), Rybák, Kukla, Šubert - Dvořák, Šorna, Pazderník, Vůch (72.Hebeda) - Wágner T., Hájek (72.Pilík)

Teplice- 1.FK Příbram 4:1

David Vavruška

Čtyřminutový kolaps na začátku druhého poločasu připravil mužstvo o šanci bodovat a rozhodl utkání
Celé utkání se našemu mužstvu nepovedlo. Už v prvním poločase hrálo velmi špatně a jen shodou okolností vedlo v Teplicích 1:0. Utkání rozhodli domácí při vstupu do druhého poločasu. V rozmezí 4 minut mezi 48. a 52. minutou vstřelili domácí tři branky a bylo po utkání. Trenér David Vavruška: "Kdybych byl takového ražení, jako jeden nejmenovaný ligový trenér ze severních Čech, tak bych se vymluvil na to, že jsme hráli v týdnu odložené utkání se Slováckem, a že jsme byli unavení. Naštěstí jsme chlapi, tak se k tomu postavíme čelem. Kondičně jsme připravení třeba na tři cykly středa sobota středa za sebou. Hráli jsme příšerně, s přílišným respektem a na vítězství jsme rezignovali již před utkáním svým strachem ze soupeře. Byli jsme naprosto trapní a působili jsme jako mužstvo, které nemá v této soutěži co dělat. Za utkání se stydím, protože od hráčů, kteří k tomu takto přistoupili, to chtít nemůžete. Ti odfláknou zápas a za hodinu jsou v pohodě. Ale jsou hloupí, protože reklamu si svými výkony dělají sami sobě.Nikdy nevědí, kdo je v hledišti a kdo je v jakém utkání viděl. Gratuluji Teplicím k výbornému výkonu a zaslouženému vítězství. Příště se jim pokusím přivézt soupeře."
Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School