FK PŘÍBRAM
08.04.2009
Česká divize mladšího dorostu A, 15. kolo
2:1
Příbram B vs. Písek
Branky: 24. a 33. Kdolský - 37. Voráček
Rozhodčí: Lerch Ondřej
Diváci: 45
Příbram B: Slavík - Jiránek, Soldát, Brotánek, Mezera - Kdolský, Houdek, Schwendt (41. Kleindienst), Hanuš - Fejtl, Haas (66. Königsmark)

Vítězná série pokračuje

Václav Černý

V prvním domácím zápase na jaře, kdy jsme hostili bojovné mužstvo Písku, jsme chtěli navázat na herně dobrý výkon z druhého poločasu v derby se Spartakem.
To se nám však díky malému pohybu, důrazu i špatnému obutí nepodařilo. Sice jsme se díky brankám Kdolského z 24. a 33. minuty dostali do pohodlného vedení, ale ještě do poločasu potrestal snaživý soupeř chybu naší obrany a snížil na rozdíl jedné branky. Bohužel i ve druhém poločase jsme pokračovali ve hře plné nepřesností a moc fotbalových momentů jsme divákům nenabídli. Soupeř hrozil jen ze st. situací a z dlouhých nákopů na své vysoké hráče, ale velké nebezpečí pro branku gólmana Slavíka z toho nebylo. Když jsme ani my nedokázali dotáhnout některé své fotbalové záblesky do brankové radosti, skončilo utkání naší hubenou výhrou 2:1!!
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
pátek 3.5.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 26. kolo
17:00h
FK PŘÍBRAM
FC Zbrojovka Brno
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
26. 04. 2024
Felix Čejka: Máme plán, který chceme do zápasu přenést
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School