FK PŘÍBRAM
18.08.2009
Divize sk. A - Starší žáci, 2. kolo
1:5
Písek vs. Příbram
Branky: Černý 3, Kvída, Svojše
Rozhodčí: Tupý, Dunovský, Měchura
Diváci: 60
Písek: Hřebejk, Haupt, Pohnán, Nousek, Zborník, Šilhavý, Novotný, Řezáč, Zeman, Hlavín, Keclík
Příbram: Balík, Růžek, Kvěch, Holý, Baran (68. Procházka), Kvída (57. Hušek), Farkaš, Suchan (54. Sedlák), Bystřický (61. Kaplan), Černý, Svojše (64. Novák)

Výborný vstup starších žáků „B“ do nové sezóny

Jiří Baran

V prvním divizním kole v Písku naši starší žáci „B“ jednoznačně přehráli domácí. Z Písku jsem si odvezli vítězství 5:1 po poločase 2:0, a to i přes krátký herní výpadek na začátku druhého poločasu.
Realizační tým i fanoušci hostí byli před začátkem zápasu plni očekávání, jak se tým vypořádá v kategorii starších žáků se soupeři o rok staršími. Navíc bez dvou opor týmu (Rys, Červeňák), který pro letošní sezónu posílili ligové starší žáky. Celý tým na plno bojoval a od samého začátku utkání dostal soupeře pod tlak. Ve 12. minutě Baran vyslal krásnou kolmou přihrávkou do úniku Černého. Ten byl u míče dříve než domácí brankář a po naznačení kličky poslal „housličkami“ míč do branky – 0:1. Ve 30. minutě Příbram zvýšila své vedení. Po autovém vhazování šly rychlé přihrávky na jeden dotyk po ose Černý –Baran – Černý - Svojše – Černý. Černý pak našel zpětnou přihrávkou zcela volného Kvídu, pro kterého nebyl problém z malého vápna uklidit míč do branky soupeře – 0:2. Druhý poločas začali příbramští velmi vlažně, a trest přišel již v 37. minutě. Kvída ztratil míč a po následné sérii chyb obrany se míč doslova „dokutálel“ do branky = 1:2. Obdržený gól a důrazná domluva trenéra Reiechenauera vzpamatovala naše borce, kteří znovu začali předvádět, co umějí. Soupeře moc do hry nepustili, a to ani když hráli pět minut jen o devíti při ošetřování Barana. V 53. min. dostal Černý od Suchana tu správnou přihrávku za obranu. Černý si opět „vychutnal“ domácího brankáře a krásným měkkým obloučkem ho přehodil – 1:3. V 60. min. dovršil svůj Černý hattrick a zvýšil na 1:4. V 63. min. Černý u brankové čáry na hranici vápna obešel dva soupeřovy obránce a předložil tutovku Svojšemu, který gólem do prázdné branky uzavřel skóre na konečných 1:5.
Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School