FK PŘÍBRAM
29.09.2009
Divize sk. A - Starší žáci, 8. kolo
4:2
Podolí vs. Příbram
Branky: Bystřický, Suchan (p)
Žluté karty: Baran, Černý, Reichenauer
Rozhodčí: Čížek, Jandus, Matouš
Diváci: 100
Podolí: Pikal, Kratochvíl, Čonka, Kaš, Šámal, Karlesz, Vlček, Hájek, Duka, Stědronský, Machýček
Příbram: Reichenauer, Kvída (59. Otepka), Kvěch, Baran (55. Holý), Růžek, Hušek, Farkaš, Suchan, Bystřický, Černý (62. Kaplan),, Svojše (69. Novák)

Nesoustředěnost a trocha smůly znamenaly v Podolí první porážku Příbrami

Jiří Baran

V pondělí 28.9. nastupovali starší žáci „B“ v Praze – Podolí v roli favorita proti týmu ze závěru tabulky. Začátek utkání odpovídal předpokladům. Příbram prvních sedm minut nepustila soupeře na svou polovinu a po několika neproměněných šancích se ujal v 16 min. vedení. V závěru poločasu Podolí šťastnou střelou vyrovnalo. Až na prvních dvacet minut se příbramští žáci po celý zápas nedokázali vůbec vyrovnat s tvrdostí domácích a zbytečně se nechali rozptylovat spornými výroky rozhodčích namísto soustředění se na vlastní hru. Výsledkem byly tři obdržené branky ve druhém poločasu a první porážka v soutěži.
Už před začátkem zápasu byl patrný velký respekt Podolí z příbramských hostů. Očekávaná převaha Příbrami byla patrná od úvodního výkopu. Příbram svými kombinacemi a pohybem nepustila soupeře až do 7. minuty na svou polovinu. Během prvních patnácti minut neproměnili příbramští žáci nejméně dvě gólové příležitosti. V 16. min. přihrál Kvída po levé straně Huškovi, ten obešel obránce a přízemní centrem na malé vápno našel rozběhnutého Bystřického, který nedal domácímu brankáři šanci – 0:1. Po obdržené brance Podolí přitvrdilo a hru vyrovnalo. Navíc hráči Příbrami přestali předvádět svou hru a soupeři usnadňovali jeho pozici nepřesnými přihrávkami a malým nasazením ve vzájemných soubojích. Výsledkem bylo vyrovnání v 27. min. Po přímém kopu Podolí se míč dostal na roh velkém vápna a tečovaná střela skončila za zády našeho brankáře – 1:1. Ve 28. minutě fauloval ve vápně vyběhnuvší brankář Reichenauer – výsledkem byla žlutá karta a pokutový kop ve prospěch Podolí. Domácí exekutor penalty ji naštěstí kopnul velmi špatně a tak J. Reichenauer neměl problém ji zlikvidovat. Další „psychickou ránu“ dostala Příbram půl minuty před koncem poločasu. Po střele zpoza šestnáctky se k vyraženému míči dostal Hušek a bezpečně uklidil míč do branky soupeře. Bohužel, rozhodčí regulérní gól neuznal kvůli domnělému ofsajdu. Na rozdíl od zápasu se Sušicí se nám tentokrát vůbec nepovedl začátek druhého poločasu. V 37. min. J. Reichenauer skvěle zlikvidoval nájezd soupeře, ale míč se, bohužel, odrazil zpět k útočníkovi Podolí. Ten neměl problém trefit prázdnou branku Příbrami – 2:1. Za výrazného přispění rozhodčích padly dva další góly Podolí. Ve 48. min. proměnili domácí „ofsajdovou“ přihrávku – 3:1. V 55. minutě po nařídil rozhodčí po faulu Barana pokutový kop. Tentokrát se domácí hráč nemýlil a nedal brankáři šanci – 4:1. Ve velmi nervózním závěru zkorigoval porážku Suchan, který v 78. min. proměnil penaltu (rozhodčí nastavil téměř 10 minut !!). Závěr: I přes diskutabilní výkon rozhodčích se hráči Příbrami porazili především sami. Věřme, že si tímto nešťastným zápasem vybrali jediný špatný výkon v celé sezóně 2009/10.
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
středa 17.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 23. kolo
17:00h
AC Sparta Praha B
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
16. 04. 2024
Jakub Krištofek: Od kluků čekáme válku a boj
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School