FK PŘÍBRAM

Tomáš Zápotočný trenérem Příbrami

Novým trenérem prvního týmu byl jmenován Tomáš Zápotočný.

Na podzim vedl z pozice hlavního trenéra příbramskou rezervu, nyní se ujímá prvního týmu. Příbramský odchovanec Tomáš Zápotočný byl jmenován novým trenérem a stává se tak nástupcem Jozefa Valachoviče. Na pozici asistenta trenéra přichází Miroslav Slepička, kondičním trenérem bude Jakub Šindelář. Trenérem brankářů zůstává Radek Sňozík.

"Nenacházíme se v ideální finanční situaci, jelikož jsme přišli o finanční prostředky po sestupu z nejvyšší soutěže a také město Příbram nám snížilo finanční příspěvek o dvě třetiny oproti předchozím rokům. Proto jsme se rozhodli dát šanci u prvního týmu našim nadějným trenérům, kteří jsou zároveň odchovanci našeho klubu. Jako hlavní trenér tak nastupuje Tomáš Zápotočný, asistentem bude Miroslav Slepička. Budeme také řešit situaci několika hráčů, kteří klub stojí nemalé peníze a kteří neodvádějí adekvátní výkony. Doufám, že se novým trenérům bude dařit a že se posuneme tabulkou vzhůru, jelikož nyní jsme blízko sestupovým pozicích, ale stačí čtyři povedené zápasy a rázem budeme v popředí tabulky. Očekávám také větší zapojení našich mladíků do prvního mužstva," vyjádřil se k jmenování nových trenérů prezident klubu Jaroslav Starka.

První utkání nového trenéra čeká v sobotu 20. listopadu, kdy na domácím hřišti přivítáme Jihlavu. "Novým trenérem byl jmenován Tomáš Zápotočný, který se přesune od rezervního týmu. Je to člověk, který zná místní prostředí a který zde vyrostl v úspěšného fotbalistu. To samé platí i o Mírovi Slepičkovi. Věřím, že se této dvojici podaří zlepšit výsledky a začneme opět sbírat body také na domácím hřišti, kde se nám to bohužel v minulých měsících nedařilo," okomentoval příchod nových tváří ředitel klubu Jan Starka.

Fotogalerie
Příští zápas
sobota 25.5.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 30. kolo
17:00h
FK PŘÍBRAM
MFK Vyškov
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
19. 05. 2024
Jiří Kohout hodnotí na tiskovce utkání s Varnsdorfem
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School