FK PŘÍBRAM
04.11.2012
FORTUNA:LIGA, 13. kolo
6:1
Olomouc vs. Příbram
Online
Branky: 21. Z. Klesnil, 45. J. Petr, 54. J. Petr, 63. M. Ordoš, 90. M. Ordoš, 90. M. Ordoš - 67. Danoski
Žluté karty: Schulmeister - Dejmek, Šlapák
Rozhodčí: Kovařík - Mencl, Moláček
Diváci: 4820
Olomouc: Zlámal - Rossi, Dreksa, Škerle, Vepřek (68. Janotka) - Pospíšil, Ordoš, Hořava - Petr (82. Plšek), Klesnil, Navrátil (76. Schulmeister)
Příbram: Hruška - Jugas, Dejmek, Mišůn, Divíšek - Mareš (79. Valenta), Trapp, Krbeček (70. Kalivoda), Šlapák (59. Danoski) - Wágner, Střihavka

Sigma nám uštědřila šestigólový výprask

Zdeněk Brož

Nepříjemně vysokou porážku jsme utrpěli v souboji s Hanáky. Sigma Olomouc šesti góly rozebrala naši obranu. O čestný úspěch našeho týmu se postaral svou premiérovou brankou Zoran Danoski.
Vysoké porážce úvod zápasu vůbec nenasvědčoval. Hrál se otevřený duel se šancemi na obou stranách. Kdoví, jak by utkání probíhalo, kdyby branka, kterou vstřelil David Střihavka byla místo mávnutého ofsajdu uznána. A příbramský útočník mohl v šesté minutě potrestat chybu Zlámala, když vystihl nepřesný odkop domácího brankáře. Rána na branku postrádala hlavně rychlost a tak brankář stačil svou chybu napravit. Olomouc dostávala postupně Příbram pod tlak a ve 22. minutě se po rychlém brejku prosadil před brankou Klesnil. Tomáš Wágner mohl po stříleném centru Jakuba Jugase vyrovnat, jenže z malého vápna přestřelil. Dva momenty olomouckého Navrátila naštěstí k brance nevedly, jednou hlavičkoval slabě a jednou se předvedl Aleš Hruška, když vychytal nájezd. Další dobré šance se tvořily před naší brankou, ale obrana s Alešem Hruškou odolávaly při šancích Pospíšila a Ordoše. Jenže pouze do poslední minuty první půle. To se po centru Vepřeka prosadil akrobaticky Petr. Po změně půle se obraz hry výrazně nezměnil. Lehce hrající Sigma se dál tlačila před naší branku a po jednom z centrů se v 54. minutě prosadil z otočky opět Petr. A když v 64. minutě neuchránil Hruška svou branku před další kanonádou Klesnila a dorážejícího Ordoše, vypadalo to už s nám nedobře. Jenže pak přišlo střídání, do hry se dostal Zoran Danoski a David Kalivoda. Náš tým se dostal k několika akcím a při jedné z nich si Zoran Danoski naběhl před šestnáckou na zpětný míč a přízemní střelou snížil na 1:4 z našeho pohledu. Ten samý hráč pak ještě hezkou střelou zkoušel Zlámala, jenže míč letěl těsně nad. Když jsme už mohli dohrát závěr bez větších extrémů, přišla nečekaná rána Ordoše z 25 metrů a míč zaplaval přímo do růžku branky. To už běžela poslední minuta a nanaštěstí nebyl ještě všemu konec. Po dalším z centrů se v těsné blízkosti před bránou opět prosazuje hlavičkou Ordoš, vstřílí tak svůj hattrick a uzavírá skóre na pro nás nepříjemný výsledek 6:1.
Příští zápas
středa 8.5.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 27. kolo
10:30h
1.SK Prostějov
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
04. 05. 2024
Daniel Fišl: Na zápas jsme byli ohromně namotivovaní, ale bohužel to nevyšlo
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School