FK PŘÍBRAM
16.06.2024
ČDŽ U 14, 16. kolo
9:4
Příbram vs. Doubravka
Branky: 1., 3., 16., 23., 40. Ťuka, 13. Pešík, 30. Vávra, 57. Hlinka, 65. Vlas - 34., 39. Kule, 7. Černý, 44. Panfile
Žluté karty: Straka
Rozhodčí: Štefan - Soběslav, Sobotka
Diváci: 50
Příbram:

Píchal – Fousek, Křížek, Hlavín ( 23´ Hlinka ) - Hampejs, Šrajn, Lojín ( 41´ Novák ), Pešík ( 57´ Chrastil ), Hajšman ( 57´ Vlas ) - Vávra ( 41´ Oravský ), Ťuka ( Čížek )

U14 - Vítězný závěr soutěže

Jaroslav Brunclík

Poslední mistrovské utkání v soutěži jsme odehráli proti SK SENCO Doubravka.

Dnes odehrála utkání kombinovaná sestava, ale to neměnilo naše plány utkání s přehledem zvládnout. Opět jsme měli dobrý vstup do utkání a do 3´minuty to bylo 2:0 v náš prospěch po dvou brankách benjamínka v naší sestavě Adama Ťuky alias Sonic. I soupeř pocítil, proč má takovouto přezdívku. Byl to takový fotbal bez starostí a trošku bez obran. Jak soupeř, tak my, jsme hráli spíše dopředu, než zodpovědně dozadu. Takže poločas skončil divoce 7:3 v náš prospěch a hned u 5ti branek byl právě Adam Ťuka.

Druhý poločas už nebyl tak aktivní z obou stran, prostřídalo se na obou stranách, ale i tak jsme pohodlně zvítězili 9:4. Pochvala pro všechny kluky za celou sezónu. Teď už nás čekají ve středu a v sobotu poslední dva krůčky ke splněnému cíli. Děkujeme rodičům za podporu a těšíme se, že nás přijdou podpořit a povzbudit v barážových zápasech.

Fotogalerie
Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Hlavní partneři
Město PříbramJAKONIOsport agency a.s.Kolaudace jednoduše
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessKovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.Středočeský krajAUTA s. r. o.SVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.ASTON služby v ekologiiAll Stars SchoolNehoda SportSolar KrálŘeznictví ŠťástkaRepas Servis