FK PŘÍBRAM
02.09.2015
Příprava ženy, 2. kolo
15:0
Příbram vs. TJ Hradiště
Branky: Řezaninová 4x, Pilousková 4, Kopáčková 2x, Branžovská 2x, Koubková, Kloudová, Drdošová
Rozhodčí: Toužimský
Příbram: Vacíková – Dědinová, Karasová, Drdošová, Koubková – Řezaninová, Krůtová, Branžovská (46. Štěchová), Kopáčková – Pilousková, Kloudová (46. Šedivá)

Povedená generálka

Jan Vostrý

Příbramská děvčata si v posledním utkání před novou sezónou připsala vysoké vítězství.
Poslední přípravné utkání bylo plně v režii našeho týmu, který nedal diviznímu celku Hradiště žádnou šanci. Vacíková v domácí brance chytala pouze sluneční paprsky. Většina utkání se odehrála na hostující polovině a jen sporadicky se hostující hráčky „podívali“ na naši polovinu. Již v 10 min. jsme vedli 4:0 po pěkných kombinačních akcí. Skóre narůstalo až na konečných 15 branek v síti hostů. V dalším utkání nás čeká první soutěžní utkání v dalekém Trutnově a doufejme, že si děvčata nevystříleli všechen střelecký prach a nechali si něco v zásobě.
Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School